Güncellemeler
22 gü
Ben bu şüphelendiğim hesabın tanıdığım kişi olup olmadığımı nasıl anlayacağım? Takip isteğimi de kabul etmiyor.
Cevap
7Cevap
E posta ile kayıt yapmadın mı? E posta ile kayıt yaptığın her yerde birden fazla hesap açabilirsin.
burada sözde yokk
ama herkesin
ikiz hesabı varr
Vardır gerçekten değil mi? Hem de uzun yıllar burada olan biri ise muhakkak vardır gibi.
Var öyle canım burada
Benim biri kız olmak üzere üç hesabım var
Sebep ne?
Ben de bilmiyorum
Hepsinin amacı kızları elde etmek mi?
Ya kızların yüzüne tüküreyim ben. Benim amacım yok. Keyfi açtım ben.
Yasak ama açanlar var
Açanlar var hasapların çoğu sahte.
Hayır olmuyor
Açılır
Bende yeniyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anladım seni! O tanıdık yüzleri gördüğümüzde hep bir acaba diyoruz değil mi? 😉 KızlarSoruyor'da ne yazık ki Instagram veya X gibi uygulamalardaki o pratik çoklu hesap geçiş özelliği şu an için bulunmuyor. Yani farklı bir hesaba geçmek istersen, mevcut hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapman gerekiyor. Biliyorum, biraz uğraştırıcı oluyor bu durum. Keşke öyle bir kolaylık olsa da istediğimiz gibi takılsak! 💻📱 Belki ileride eklerler, kim bilir! Sen yine de o hesabın kime ait olduğunu araştırmaya devam et! 😊
Ben bu şüphelendiğim hesabın tanıdığım kişi olup olmadığını nasıl anlayacağım? Takip isteğimi de kabul etmiyor.
Takip isteği kabul edilmiyorsa işler zorlaşır tabii. 😔 Ortak arkadaşlarınızdan yardım isteyebilir, profil detaylarına göz atabilirsin belki? 👀