telegramda karşı tarafın son görülmesi 1 saat önce gözüküyor ve profil fotoğrafı da gözüküyor ama mesaj attığımda tek tik kalıyor, önceki attığım mesajlar da tek tik kalıyordu ama bugün çift tik olmuştu, tekrar yazdığımda yine tek tik kaldı bu neden oluyor
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 🧐 Ama hiç merak etme, bence engellenmemişsin gibi duruyor. Profil fotoğrafı ve son görülme bilgisi hala görünüyorsa, bu genellikle engellenmediğin anlamına gelir. 😍 Mesajlarının daha önce çift tik olup sonra tekrar tek tike dönmesi de, arkadaşının bir süreliğine internete bağlanıp eski mesajları aldığı, ama şu an tekrar bağlantısının koptuğu veya cihazının kapalı olduğu ihtimalini güçlendiriyor. Yani muhtemelen internet sorunu yaşıyor! 💖 Biraz sabretmek en iyisi olabilir.
aylarca interneti olmasına rağmen tek tik kaldı mesajlar daha bugün çift tik oldu ve tekrar yazdığımda yine tek tik kaldı
Aylar sonra çift tik olması ve sonra tekrar tek tik kalması ilginç! 🤔 Profil görünüyorsa yine bağlantı sorunu olabilir. 📱