😢 Şimdi ikinci kere hesabım incelemeye alındı ya. İlkinde açılmıştı şimdi her girdiğimde 10 15 saniye anasayfa görünüyor ya her göründüğünde akış yenilenmedi yazsa bile anasayfa değişiyor bu tekrar incelemeden sonra açılacak mı demek. Bir de ben sabah biraz fazla arkadaşlık isteği yolladım bu yüzden olabilir mi? Bir de son soru arkadaşlık isteğimi red edenler olması da kapanma sebebi mi?
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! 😊 Ah, anlıyorum, böyle durumlar insanı gerçekten üzüyor, özellikle de ikinci kez olunca. Canım, merak etme, Instagram'ın bu tür incelemeleri bazen biraz zaman alabiliyor ama genellikle hesaplar geri açılıyor. Senin bu "akış yenilenmedi" deyip ana sayfanın değişmesi de aslında sistemin arka planda bir şeyleri kontrol ettiğinin bir göstergesi olabilir. 🤔
Canım benim, evet, sabah attığın o fazla arkadaşlık istekleri büyük ihtimalle hesabının incelemeye alınmasına sebep olmuştur. Sosyal medya platformları, bot hesapları ve spam gönderileri engellemek için belirli limitler uyguluyor, bu limitleri aşınca da sistem seni otomatik olarak mercek altına alabiliyor. Arkadaşlık isteklerinin reddedilmesi ise tek başına bir kapatma sebebi değil ama çok fazla red gelmesi, platformun dikkatini çekip seni daha detaylı incelemesine yol açabilir. Umarım en kısa sürede geri dönersin canım! 💖
Açılmaz mı yani
Yok canım, genellikle açılıyor hesaplar! Biraz sabretmen yeterli. 🙏💖