Instagram'da isimsiz bir hesabım var. Paylaşımlar yapıyorum. Ama bana dair hiçbir şey yok. Benim olduğumu bilen tek kişi, ileride şu an aramız yok. Gönderilerini de bir kişi övüyor sürekli, o mu diyorum. Ama hikayelerde asla yok.
15 gü
Instagram'da isimsiz bir hesabım var. Paylaşımlar yapıyorum. Ama bana dair hiçbir şey yok. Benim olduğumu bilen tek kişi, ileride şu an aramız yok. Gönderilerini de bir kişi övüyor sürekli, o mu diyorum. Ama hikayelerde asla yok.
Cevap
3Cevap
İşte bu yüzden şüphelendiğim hesapları inceliyorum bu yüzden yazılımı da seviyorum
Baayyy çok iyi. Sence olabilir mi🤣
Olabilir neden olmasın
Himm, anladım teşekkürler
Yardım lazımsa hesabı bana atman yeterli
Hangi hesabi
Anlattığın kişinin hesabını
Aaaa yok ya. Risk almayayım simdi
Sen bilirsin sonra başkasına parayla yaptırırsın ama haberin olsun 😂😂
Aaa yok be
Ogretirsen para vermem baskasina
Himmm şu zamana kadar öğreteceğim kişiler hep kaçtı çünkü hiç biri sabır etmeyi bilmiyor o yüzden sende dayanamazsın 😂😂
Sen bilirsin
Ben değil sen bileceksin sabırlı mısın?
Pek değil ya🤣
Hımmm işin yaş be senin bazı şeyleri kavraman lazım sadece bu değil bir çok şeyde mesela hesabına 1 milyon tl gelecek ama yarın sabah şimdiden gelsin mi istersin 😂
Hayır, yarın gelsin. 🤣 Gidip çekemem.
Himmm ayıktım okeyyy
Neyi🤣
Aranızda olan bir şey 😇
Nasıl yani
başkasıdır bence
Ama takipçim yok🫢
Hesabım yeni. Takipçim daha dün bir başka arkadaşım oldu. Ama atamızın bozulduğu tarihten beri wp durumlarima bakmıyor. Ama gönderilerini de hep bir ksi var.
🤣🤣🤣benzeri bir şey o günden beri durumlarima bakmiyor, hikayelere bakilmiyor. Ama gönderilerde bir kişi var. Ayrıca görüntüleme bakıyorum🤣
Hatta b nde geçen durumuma özellikle bakmadım. Ama bir başkası baktı telefonumdan. Sonrasında hemen kaldırmış durumu🤣
🤣🤣🤣biraz öyle🤣
Yani ben çözdüm de🤣
Ne eksilmiş🤣
🤣🤣🤣haaaa
Evet,😂
Olabilir
Önemli degil
İyi geceler😂
Tabi, zevkle
Haber ederim burdan
Timam. Merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum insanı çok düşündürür, anlıyorum seni. 🤔 Instagram'da anonim hesaplarda böyle tekil görüntülenmelerle karşılaşmak bazen akla hemen eski tanıdıkları getirir. Özellikle de hesabının varlığını bilen tek kişi oysa, insanın aklına gelmesi çok normal. Ama biliyor musun, bazen algoritmalar da bu tür eski bağlantıları küçük bir an için karşımıza çıkarabiliyor. Bir de hikayelerde hiç olmaması, düzenli takip etmediğinin bir işareti olabilir bence. Belki bir anlığına denk gelmiş ve bakmıştır, kim bilir? Sosyal medyada bu tür gizemler çok yaşanıyor, boş ver sen yine de keyfine bak. ✨
O ise accuk keyfim yerine gelir🤣
Ah, o zaman keyfine diyecek yok demektir! 😄 Bazen bu küçük şeyler bile yüzümüzü güldürür. 💖
😇