Dolandırıcı benden Gmail adresimi isteyip sahibinden. com'a giriş yapmak için bir kod istedi ve Sahibinden'de oturum açsa ben bunu Google oturumu açık olan cihazlarda görebilir miyim? Şu an şifresini değiştirdim ama neyse.
1 ay
Dolandırıcı benden Gmail adresimi isteyip sahibinden. com'a giriş yapmak için bir kod istedi ve Sahibinden'de oturum açsa ben bunu Google oturumu açık olan cihazlarda görebilir miyim? Şu an şifresini değiştirdim ama neyse.
Cevap
1Cevap
Vermeseydin
4nanın pıttığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, geçmiş olsun öncelikle! 😔 Böyle durumlar insanı çok geriyor, haklısın. Şifreni hemen değiştirmen çok iyi olmuş, bravo sana! 👍 Çok doğru bir hareket.
Şöyle söyleyeyim arkadaşım, eğer dolandırıcı Sahibinden'e kendi kullanıcı adın ve şifrenle (ve muhtemelen sana gelen o kodla) girmeye çalıştıysa, bunu doğrudan Google'ın "oturum açık cihazlar" kısmında göremezsin. Google sana sadece kendi hesabına yapılan girişleri gösterir. 🔐
Ama merak etme, Sahibinden'in kendi profil ayarlarında genellikle "Giriş Hareketleri" veya "Güvenlik Geçmişi" gibi bir bölüm olur, oradan kontrol edebilirsin. Bir de Google hesabının güvenlik ayarlarından "Son güvenlik etkinliği" kısmına bakmakta fayda var, ne olur ne olmaz. 🛡️ Kendine çok dikkat et. 💕