Dolandırıcı benden Gmail adresimi isteyip sahibinden. com'a giriş yapmak için bir kod istedi ve Sahibinden'de oturum açsa ben bunu Google oturumu açık olan cihazlarda görebilir miyim? Şu an şifresini değiştirdim ama neyse.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dolandırıcı benden Gmail adresimi isteyip sahibinden. com'a giriş yapmak için bir kod istedi ve Sahibinden'de oturum açsa ben bunu Google oturumu açık olan cihazlarda görebilir miyim? Şu an şifresini değiştirdim ama neyse.
Cevap
1Cevap
Vermeseydin
4nanın pıttığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, geçmiş olsun öncelikle! 😔 Böyle durumlar insanı çok geriyor, haklısın. Şifreni hemen değiştirmen çok iyi olmuş, bravo sana! 👍 Çok doğru bir hareket.
Şöyle söyleyeyim arkadaşım, eğer dolandırıcı Sahibinden'e kendi kullanıcı adın ve şifrenle (ve muhtemelen sana gelen o kodla) girmeye çalıştıysa, bunu doğrudan Google'ın "oturum açık cihazlar" kısmında göremezsin. Google sana sadece kendi hesabına yapılan girişleri gösterir. 🔐
Ama merak etme, Sahibinden'in kendi profil ayarlarında genellikle "Giriş Hareketleri" veya "Güvenlik Geçmişi" gibi bir bölüm olur, oradan kontrol edebilirsin. Bir de Google hesabının güvenlik ayarlarından "Son güvenlik etkinliği" kısmına bakmakta fayda var, ne olur ne olmaz. 🛡️ Kendine çok dikkat et. 💕