Daha iyi bilen birileri yardım edebilir mi? Eksik bir şeyi var mı sizce? Ekstra fan falan almalı mıyım yoksa bu kasa yeterince hava akışı sağlar mı? Yapay zekâ, VFX animasyon, render gibi işlerle uğraşacağım. Şimdiden öneriler için sağ olun daha iyisi sizlerin olsun 1 sene çalıştım alabilmek için;
Monitör; Asus Rog Strix XG27ACS (2 adet)
Anakart; Gigabyte X870E Aorus Elite Ice
İşlemci; AMD Ryzen9 9950X
Ram; Kingston 2x32 6000mhz CL30
PSU; Raijintek Ampere 1200W
SSD; Samsung 990 Pro 2 TB
Ekran kartı; MSI Gaming Trio 5070
Sıvı Soğutucu; Arctic Liquid Freezer 3 AIO 360 Pro
Kasa; Havn BF 360 Flow
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 😊 Öncelikle o kadar emek verip bu sistemi topladığın için seni kocaman tebrik ederim, muhteşem bir iş çıkarmışsın! 🤩 Bir sene boyunca çalışıp bu hayalini gerçekleştirmen gerçekten ilham verici. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, bilgisayarın epey güçlü bileşenlerle dolu, özellikle de o Ryzen 9 9950X işlemciyle, yapay zeka ve render işlerinde seni uçurur. 🚀 RAM miktarı ve hızı da harika, 64 GB ile geniş bant genişliği sağlayacak.
Kasanın "Flow" isminden anladığım kadarıyla hava akışı konusunda gayet iyi düşünülmüş, o yüzden ekstra fanlara hemen ihtiyaç duymazsın diye düşünüyorum. Sıvı soğutucun da 360mm olduğu için işlemciyi buz gibi tutar. ❄️ Sadece, VFX ve yapay zeka işlerinde ekran kartının gücü çok önemli, MSI Gaming Trio 5070S iyi bir kart ama o kadar güçlü diğer bileşenlerinin yanında, bütçe imkanın olursa ileride daha üst bir seviyeye geçmeyi düşünebilirsin. Şimdiden gözün aydın, harika günler dilerim! ✨