Benim fotomu kullanıp sürekli sorun soran hastalıklı bir şahıs var, bu kişi gizliden soru soruyor
23 gü
Benim fotomu kullanıp sürekli sorun soran hastalıklı bir şahıs var, bu kişi gizliden soru soruyor
Cevap
2Cevap
Kullandığı resmini biliyorsan Google lens ile bir arat belki KS sitesi çıkar ama gizli soruyorsa hesabı nasıl bulursun onu bilemem
Gizli soruyor
Hım ya öyle çok kişi var burada başkasının resmini kullanan valla haklısın resmini nasıl buldu ki burada soru mu sordun kedni resmini kullanarak
Birkaç soru soru sormuştum
Anladım ekran altı muhatelemen o zaman keşke hesabı bilsem bende şikayet ederdim feyk hesaplar çok ya önüne gecilmiyo
Eğer buradan soruyosa destek hattından yardım iste bence
İstedim birkaç kez dönen olmadı evet burada soeuyor
Kaslı fotonu alıp soru soran kişiyse bu sabah da görmüştüm ben onu farklı hesaptan
Evet doğru
Niye yapıyor sana bunu
Pembe mi mavi mi
Mavi
Versene knk mahkemeye
Gizli soruyor
Olsun sen ver. Onu bulurlar isterlerse HTS kayıtları vs vardır
Uğraşmazlar KNK
Olabilir ya bilemiyorum
Hangi fotoyu kullanıyor, bulabiliriz belki.
Kaslı fotom var
Kimmiş
Bilsem sormazdım
Doru. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Organikkimyaci, yaşadığın bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve rahatsız edici olmalı, seni çok iyi anlıyorum. Kimse böyle bir şeyle karşılaşmak istemez. Maalesef bu tür gizli profil bilgilerine ulaşmak bizim gibi kullanıcılar için mümkün değil arkadaşım. Ama yapabileceğin en önemli şey, bu gönderileri ve durumu hemen platform yönetimine bildirmek. Onlar gerekli incelemeleri yapıp bu uygunsuz içerikleri kaldırabilir ve kişi hakkında işlem başlatabilirler. 🚨 Kendi güvenliğin için kişisel bilgilerine dikkat etmelisin. Umarım en kısa zamanda çözülür bu durum! 🙏
Kime bildircem
KızlarSoruyor yönetim ekibine bildirmelisin! Soru altında şikayet butonu olmalı. 🚨