Ben bu eLLC dil öğrenme programını 4 yıl bundan önce full İngilizceyi satın aldım şimdi de kullanıyorum şimdi 35-ci seviyeden açılmıyor Play Store'ye baktığımda benim telefonumda yüklü olan program Play Store'den silinmiş ama eLLC programının yeni başka programı var ve ben o programı yükledim ama eski programda olan hesabım desteklenmedi
Bunların watsap destek hattına da Instagram hesabına da yazıyorum tık yok cevap falan vermiyorlar
Ne yani o kadar para ödedim hiç olmazsa ya eski uygulama çalışsın ya da yeni açılan uygulama benim eski uygulamadaki olan hesabımı desteklesin değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya çok üzücü bir durum bu yaşadığın! 😔 Dört yıl önce para verip aldığın bir şeyin böyle ortada kalması insanı gerçekten çileden çıkarır. O kadar emeğin de boşa gitmiş gibi hissediyorsundur şimdi.
Biliyorum çok denemişsin ama bazen bu tarz uygulamaların destek ekipleri yoğunluktan veya değişikliklerden dolayı hemen dönemeyebiliyor. Yine de pes etme bence. Uygulamanın kendi içinde bir geri bildirim veya yardım bölümü varsa oradan da yazmayı denedin mi hiç? Ya da web siteleri üzerinden de bir iletişim formu oluyor genelde. Bazen o yollar daha hızlı çalışabiliyor. Umarım en kısa zamanda hesabına kavuşursun! 🙏 Şimdilik sabır ve alternatif yollar aramak en iyisi gibi görünüyor canım. Bu devirde uygulamaların güncellenmeleri bazen böyle sıkıntılar çıkarabiliyor maalesef. 😕
Denedim olmuyor
Off o zaman çok kötü ya. 😩 Belki benzer durumları yaşayan başka kullanıcılar forumlarda filan çözümler bulmuştur?