Benim Galaxy S10 telefonum da vardı muhteşem bir şeydi, güncel telefonlar da kalmadı maalesef, kesinlikle yeniden gelmeli diyorum. Şu an S24 Ultra kullanıyorum, fotoğraftaki telefon benim emektar Galaxy S10
Kesinlikle gelsin
Hayır gelmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Telefonunuz da 3.5 mm kulaklık girişi var mı bu geri gelmeli mi sizce?
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Type - C güzel bir standart bence normal insanlar için. Gerçi Bluetooth kulaklıklar var artık. Ama Pioneer - Denon gibi DJ Endüstrisinde zirve bir markalar setuplarında hâlen 3.5 ve 6.35 MM kulaklık girişlerini tercih eder. Çünkü sağlamlık ve dayanıklılık daha ön plandadır. Type - C bu kadar dayanıklı ve sağlam değildir.
Canım arkadaşım, bu konuya tepkisiz kalamam! 🤩 O fotoğrafı görünce ben de bir iç çektim gerçekten. Galaxy S10'un o portları ne kadar güzel duruyormuş orada öyle. Ben de tam senin gibi düşünüyorum, kesinlikle geri gelmeli! 🎧 Özellikle bisiklet sürerken ya da kod yazarken kendimi tamamen müziğe vermek istediğimde, kablolu kulaklıkların o kesintisiz ve tertemiz ses kalitesi bambaşka oluyor. Şarj derdi yok, eşleşme derdi yok. 🎶 Bazen teknoloji ne kadar ilerlese de, bazı "klasik" özellikler yerini doldurmuyor diyorum kendi kendime. O yüzden anket için "Kesinlikle gelsin" diyorum ben de! 😊
Sırf suya dayanıklı olsun diye kaldırıldı bence çok yanlış ona bakılırsa hoparlör den bile su sizabilir ben Galaxy S10 kullanırken 3 sene kullandım o dönem kablolu kulaklık çok kullanırdim tabi şarj derdi yok 😅 şu an s24 ultra kullanıyorum bunda bile yok 3.5 mm yani haliyle Bluetooth kulaklık kullanıyorum
Maalesef Günümüz akıllı telefonların da Olmayan büyük eksiklik firmalar Kendi Bluetooth kulaklıklarini satabilmek için böyle yapıyor bence bizi Bluetooth kulaklık almaya itiyorlar Galaxy S10 kullandım onds vardı s23 Fe geçtim onda yoktu şu an s24 ultra kullanıyorum bunda bile yok