Arkadaşlar, öğrenciyken ailem Apple sevmezdi, iPhone alınmadı. Şimdi ben çalışıyorum iPhone alacağım, 17 Pro alacağım, gittim Apple bayilerine anlatamadılar, birbirinden farklı anlattılar. Önemli de bir ayar, telefonu bozabiliyor iPhone'da batarya çünkü. Biliyorum yani, iyileştirilmiş pil şarjı ve şarj sınırı ayrı. Açıklayın lütfen hangisi neye yarar, Apple'dakiler açıklayamadı, adamlar kendini anlatmaktan acizler. 1-İyileştirilmiş açık, sınır 100
2-İyileştirilmiş kapalı, sınır 100
3-İyileştirilmiş kapalı, sınır 90
4-İyileştirilmiş açık, sınır 90
Bu durumlarda ne olur, hangisi en sağlıklı, teşekkürler... Artık orada anlatamadılar, bu durumlarda ne oluyor 4 durumda yani?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Yiğit, hiç endişelenme, bu pil ayarları benim de ilk iPhone'umda kafamı karıştırmıştı! 😅 'İyileştirilmiş Pil Şarjı' telefonunun senin günlük rutinine göre şarjı %80'de bekletip, kullanmadan hemen önce %100'e tamamlaması demek. 'Şarj S
Yarım yazmışsın
... Şarj Sınırı ise, telefonun pilini belirlediğin yüzdeye kadar şarj etmesini sağlar, mesela %90'da durur. 🔋
1. İyileştirilmiş açık, sınır 100: Telefonun rutine göre %80'de bekler, sonra %100 olur. Pil için güzel. 😉
2. İyileştirilmiş kapalı, sınır 100: Direkt %100 şarj olur. Pil ömrü daha hızlı yıpranabilir, dikkat. 😬
3. İyileştirilmiş kapalı, sınır 90: Telefon %90'a kadar şarj olup durur. Daha iyi bir seçenek. 👍
4. İyileştirilmiş açık, sınır 90: Bence en sağlıklısı bu! Telefonun pil ömrü çok uzar. 🚀