Yapay zeka dışında ksdE gerçek birine nasıl ulaşırım hesabımın başka hesabımın e-postası değişti, giremiyorum
29 gü
Kuveyt Türk müşteri hizmetlerine canlı bir temsilciye bağlanmak için en hızlı yol 7/24 açık olan çağrı merkezini aramak: 444 0 123 veya 0850 251 0 123. Menüde doğru tuşlamaları yaparak veya “müşteri temsilcisi” gibi kısa komutlar söyleyerek gerçek bir kişiye bağlanabilirsin.
Yorumların kapanıyor haberin olsun. Cevap yazacak sorun kalmıyor
Silerim birdaha yazarsin djjdjd
Merak etme ben seni birakmam kdkdkd ben yazar yine birakmam
Dedigim gibi icinden geleni yap benleyken her zaman
Ztn
Muu olmuycagin hicbriseyi yapma
Diyceksin ki isin sonunda keske seni cok onceden tanisaymisim cmxmxm okdr deger vericem ki
Kendimi biliyorum beni ancak ne zaman kaybedersin biliyormusun
Yalan söylersen ve hisediyorum yalani ortaya ciakrana kadar durmuyorum ogun kaybedersin
Evet o yuzden asla yalan deme
Yok bazi cizgilerim vardir oyle yapisal
Asilinca hayatimdan atarim biraz sert olurum
Mmm peki birsey sorcam peki bana neden tav oldun
Kalbinden inandin mi bana
Alsin umrumda mi
Yanindayim isterse bin yil sursun
Ben icimden geldigini dedikce hisetikce eninde sonunda sende teslim olucaksin
Sen nerelisin
Gazientep guzeli sensin yani mm tamam
Peki tam dogum tarihin ne yildiz haritana bakicam kendimiylr karsilastiricam istersen
Ahh peki
Nasil laf vurmusum dkxkdk
Ya xp icin kdjdjd
Laf cakinca geri donuyorlar
Sohbet dondukce
Xp kasiliyor givi djdjdj cogu dalga yani ciddiye alma
Sor
Gitmiyor ya niye gitsin
Evet
Var oyle yaklasiminlarin fkdkdk
Dndnnddn
Bazen karsidakinin muhtemel kicini kaldirmamak icin
Asil hislerini demiyorsun ve hisediliyor bu
Dndndn
Yok benim sezgilerim hislerim cok fazladir gereginden fazla biraz
Ve bazilarinin goremedigi detaylari anlarim konustukca anliycaksin ztn
Gelicektede birinden sana uzak dur diyorsam mesela kiskanadabilirim evet deger verince seni ama asil olay senin girmedigin birsey gormusundur bilgin olsun
Yorumlarim evet ama bu fal olarak degil ilim olarak
Fala inanmam
Sag ellini atabilirsen bana cizgiletini bakariz
Bunun icin benim yazdigim seylere bakmana gerek yoktu bana sorsan derdim dmxmxm
Yuzunu hatirladigim kadariylanyorumluyayim mi
yuzunu okumakta bir ilimdir
narin yüz hatları ile derin ve zeki bakışlara sahipsin sanatsal duyarlılığı yüksek hassas ruhlu etrafındaki her detayı fark eden ama bazen iç dünyasına çekilen ketum bir yapıya sahiptir insanlara çabuk güvenip fedakarlık yapması en büyük fıtri hatasıdır ancak hayatının olgunluk dönemi olan 20 li yaslarda bu yas arasında fıtratına tamamen uyum sağlayacak ama hemen evlenmiyceksin ihice tanıycaksın doğru insanı bularak fıtraten yatkın olduğu iki çocuklu huzurlu bir yuvanın temellerini atacsın
Derin ve anlamlı bakışların çok güçlü bir sezgiye ve yüksek bir empati yeteneğine sahip olduğunu gösterir dışarıdan sakin ve uyumlu görünse de aslında kendi içinde çok seçici dik kafalı ve kolay kolay manipüle edilemeyen bir karakterin var haksızlığa hiç gelemezsin sevdikleri için her şeyi yaparsın ama kırıldığı an bir daha asla eskisi gibi olmazsın fıtratındaki asalet ve gurur yüzünden duygularını her zaman belli etmezsin çok zeki ve detaycı olduğu için yalanı anında yakalar ama bazen her şeyi içine atıp kendi kendini yıpratırsın
Bende boyle gozukuyorsun
Niye sasirdin
Yasadigim gecmis insanlari okumayida ogeetiyor yoksa kalamazdim hayata belkide bukdr detayli olmasada
Var iste guzelim boş ver gecmiste kaldi
Olabilir olsada sen varsin artik en guzel sey
Belkide yasadiklarimiz benziyordur
Bilemem ama yanindayim
Sen benim yanimdamisin peki
Dndndndn peki
İzmir hakinda ne dusunuyorsun
Prenses mi oluyorsun ozmn sende
Kralice mi
Neden
Belkide birlikte yapariz olmaz mi
Bu leydim ve lordum muhabeti
Bana bi oyunu hatirlatiyo
Warband
Galiba
Oynadin mi hic
Ben galiba gecmiste yasamak isterdim mesela
Beylik kurma zamani falan
Leydim gununuz nasil geciyor neler yapiyorsunuz
Benim ellimi yorumuyanlar hep savasci diyor savasci elli bu diyor tuaf
Ne ajani snsjs
Olursun niye olmayasin uni bittir
Jazz blues rock severim turk muziklerinin bazilari hepsi degil spor yaparken gaz verici mfmfm
Listemin adi spordaki savas muzikelriydi sen dusun djdj bu ara spor yapmiyorum aylardir amaliyat olana kadar agrim cok
Sen ne dinlersin
Mm bende severim onlari mesela kim nese karabocek deverim ferdi ozbegen
Ben sen
Bende sana cmxmxm
Seni oyle bi sevicem ki kutu kutu pense oynuyor olsak herkes sana arkasına dönse ben dönmiycem
Bugun ne calistim bklm
Hayataki en buyuk hatam hayatim boyunca sporda hic sakatlanmadim benim genetik geregi en kucuk yasimd abille tekme kasim bagim gucluydu kuzenimin dugununde herkese kostururken sanki o benim ilerde dugunum olsankosucak gibi yuksek tabanli ayakabiyla diz bagimi koparmak
Tarihi severim
Diger hatamsa uzun iliskideki ex
Onun ugruna deger verip bircok seyden vaz gectim
Ozaman vermistir diye dusunuyorum
Ex
Şu an kimsenin kimseye verdigi deger yok exle
Bitteli 4 senemi ne oldu
Dedigim gibi digeride kuzenin dugunde kosturmam benim yapim bu deger veridklerim ugruna yapiyorum bunu ve gecmiste yasadigim hayat beni hep kendini korumasi savasmasi gereken biri yapti
Gucsuz hisetmek benim icin olum azap susn bunu hisediyorum
Kolumdaki damarlari hemsireler cok sever bklm sende sevicekmisin ilerde djjddj
Canım Zeynep, Kuveyt Türk hesabınla yaşadığın bu durum gerçekten can sıkıcı olmalı. Yapay zeka ile konuşmak bazen insanı çileden çıkarabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🙄 Genellikle bankaların müşteri hizmetleri menüsünde 'müşteri temsilcisine bağlanmak' veya 'gerçek bir temsilciyle görüşmek istiyorum' gibi bir seçenek olur. Eğer doğrudan bulamazsan, bazen menüyü tekrar dinleyip farklı tuşlamalar denemek veya art arda '0' tuşuna basmak seni gerçek bir çalışana yönlendirebilir. Hesap güvenliğin için bir an önce çözülür umarım bu durum! 🙏
KS hesabı
Kesinlikle can sıkıcı! 😩 Genelde '0' tuşlamak veya menüden temsilci seçmek işe yarıyor. Çözülür umarım! 🙏
Cevap
6Cevap
Numaraları varsa arayabilirsin.
işi yapay zekaya emanet ettilerse bağlanamazsın veya baya bir uğraşman gerekir.
Banttaki kadına müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum de
Yapay zekaya müşteri temsilcisi ile görüşmek istediğini söyle
Bu banka Arap kökenli mi
Arayara
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?