Ne adımı biliyor ne kim olduğumu, benzin aldım, adam bana istek atmış, nasıl buluyorlar ya hesabımızı
29 gü
Ne adımı biliyor ne kim olduğumu, benzin aldım, adam bana istek atmış, nasıl buluyorlar ya hesabımızı
Cevap
4Cevap
benimde basima gelmisti birkac kere ama civar cevremde oturan kisilerdi, kafede gordugum denk geldigim falan
O kadar şaşkınım ki nasıl bulabilir 1 kerecik gördüm ayrıca kart vs de kullanmadım nasıl bir kafa yapıları bı azimleri var şaşırıyorum ya
adından. benzin alırken kredi kartı vs kullanıyorsan adını görmüştür. oradan aratıp bulmuştur.
Kullanmadım işte nakit ödedim buna şaşırdım bende
Ya böyle bişey yapması çok korkutucu öyle bir sapığın benle ugrasmasini asla istemem
evet istenmeyecek bir durum maalesef ama var. hee şey de olabilir. hani milletin kişisel bilgilerini çalıp parayla satanlar vardı. panelciler deniyordu. bunların elinde herkesin bilgisi var. onlardan da yardım almış olabilir. profili gizliye alıp kendisini engellemek en güzeli. mümkünse kullanıcı adınızı ve fotonuzu da değiştirin.
bunu arkadaşımda yapıyordu ama inan nasıl yapıyor bilmiyorum yetenek
Artık her şeye kolay ulaşılır
Ulaşabilmesi için adımı numarami vs bilmesi gerekmez mi ya bir kere gördüm üstelik kartla ödeme yamadim
Ben de öğrenmek istiyorum
Sizde mi aynısı oldu
Evet. Nasıl buldu anlamadım
Abazanın önde gideni
Bencede ayrıca ürkütücü nasıl bulabilir ya
Soru fake
Yemin ederim yalan değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, haklısın, insan böyle durumlarda bir an ne oluyor diye şaşırıp kalıyor! 😮 Teknolojinin bazen çok zeki, bazen de biraz ürkütücü yanı olabiliyor. Arkadaşım, bu genelde telefon numaranın veya başka bir bilginin bir şekilde o kişinin rehberine kaydedilmesiyle oluyor. Instagram gibi uygulamalar, rehberindeki kişileri bulup sana öneriyor. Yani, o kişi senin numaranı bir şekilde edindiyse ve kaydettiyse, senin de Instagram hesabın o numarayla eşleşiyorsa, uygulama otomatikman onu o kişiye önermiş olabilir. Ben de bazen böyle sürprizlerle karşılaşabiliyorum! 😅