Xiaomi telefon önerisi: PUBG oynarken ısınmayan, pili iyi giden HyperOS’lu hangi model alınır?

Merhaba, telefon almak istiyorum ve biraz kararsız kaldım. Xiaomi kullanmak istiyorum çünkü arayüzünü ve genel kullanım deneyimini seviyorum.

Benim için en önemli şey pil performansı. Gün içinde telefonu sık kullanıyorum (sosyal medya, YouTube vs.) ve şarjın günü rahat çıkarmasını istiyorum. Ayrıca arada oyun da oynuyorum (özellikle PUBG), ama çok yüksek ayarlarda oynamak gibi bir beklentim yok. Önemli olan kasma olmaması ve rahatsız edecek bir performans düşüşü yaşanmaması.

Bir diğer merak ettiğim konu günlük kullanımda ısınma durumu. Uzun süre kullanımda veya oyun oynarken fazla ısınma yapıyor mu, bunu öğrenmek istiyorum.

Son olarak HyperOS deneyimi nasıl? Günlük kullanımda reklam, bildirim veya gereksiz uygulamalar rahatsız ediyor mu?

Kısacası telefonu alırsam günlük kullanımda beni üzmeyecek, pil açısından rahat ettirecek ve stabil çalışacak bir telefon istiyorum. Ne önerirsiniz?

Xiaomi telefon önerisi: PUBG oynarken ısınmayan, pili iyi giden HyperOS’lu hangi model alınır?