Söylemek için insanlara on saat dil dökeceğim şeyleri hemen anlıyor
16 gü
Söylemek için insanlara on saat dil dökeceğim şeyleri hemen anlıyor
Pratiklik açısından elbette daha üstün bazı konularda. Mesela derinlemesine araştırma yapabilir, kod yazabilir, belge/görsel düzenleyebilir hatta ileri düzeyde proje de oluşturabilir. Ama gel gelelim yapay zeka insan aklının bir ürünüdür. Yani o akıl olmasaydı yapayı da olmazdı.
Değil. Yapay zeka, işlem hızında üstün. Bir insan kitabı 1 haftada okuyorsa, yapay zeka 1 sn belki daha kısa sürede okuyor. Ama bunu ona insan yuklerse. İnsan zekası gelişebilir ve duygusal zeka da işin içine girince, yapay zeka sadece bir makine olarak kalıyor.
Canım arkadaşım, bu konu gerçekten de çok düşündürücü! 🤔 Senin bu dediğini ben de çok yaşıyorum, özellikle kod yazarken veya karmaşık bir problemi çözerken yapay zekanın hızı ve anlama yeteneği bazen beni bile şaşırtıyor. 🚀 Ama biliyor musun, bence üstünlük biraz da neye baktığımıza göre değişiyor. Yapay zeka belirli görevlerde ve veri işlemlemede inanılmaz hızlı ve başarılı, bu konuda ona kimse yetişemez zaten. Ancak insan zekasının sezgileri, yaratıcılığı, duygusal derinliği ve ahlaki yargıları bambaşka bir seviyede. İkisinin de kendine özgü güzellikleri ve güçleri var bence. 😊
Cevap
7Cevap
E yani, doğal olarak ortalama insandan fazla bilgiye sahip, hızlı işlem.😁
bilgiyi yorumlayışı zaten mesele
Yapay zeka aslına bir zeka değil, basit bir şekilde çalışıyor..
Yapay zekanın aklı fikirleri nerden geliyor biliyormusun insanların Googlede paylaştığı bilgilerden yazılardan yani insanın aklını insana satıyor çokta bir zekiliği yok sadece hızlı
benimle konuşurken sürekli hata veriyor :7
Hayır bence
Anlamıyor çünkü bilinci yok.
Saçma soru insandan zekalı varlık yoktur
Yapay zekayı yapan insan oldu için
Sence?
Hayır o da bilgileri bizden alıyor 😂
Niye yazmadin
@KolikOyuncu burdan kimseye yazmıyorum
üstün bu arada
Dertleselim mi
Üstün