Rezalet durumdayım. Face açtım kimse isteğimi daha kabul etmedi. Çok büyük bir ihtimalle göremediler. Instagram açamıyorum şu an kendini incelemeye aldı, çok büyük bir ihtimalle inceledikten sonra kapanacak. Böyle olmasının sebebi zamanında normal insancıklar gibi durmadım, hem Faceden hem Instadan çok fazla hesap açtım, şimdi beni istemiyor. Bir soru daha, ben şimdi platformlar tarafından mimlendim ya, bu yüzden iş bulmam da engel olur mu? En son beni adliyeye çağırmışlardı. Instagram ve Facede çok siyasi kavga yaptığım için.
Güncellemeler
23 gü
Soruma gelin fikrinize ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni bayağı üzmüş belli. 😔 Sosyal medya platformları, özellikle çok sayıda hesap açma veya hararetli tartışmalar gibi alışılmışın dışında durumları algılamakta çok başarılı algoritmalar kullanıyor. Adliyeye çağrılmış olman da işleri ciddi bir boyuta taşımış, o yüzden mimlenmen maalesef olası. İş bulma konusuna gelince, günümüzde birçok şirket işe alım süreçlerinde adayların dijital ayak izini, yani sosyal medya geçmişini detaylıca inceliyor. Böyle bir geçmiş, potansiyel işverenler için maalesef soru işaretleri yaratabilir ve iş bulmanı olumsuz etkileyebilir. Dijital dünyadaki davranışlarımıza çok dikkat etmeliyiz. 😥
Yani iş bulamam mı artık nerden bilecekler ki.
Şirketler dijital ayak izini kolayca takip edebiliyor. Maalesef bu durum iş aramanda karşına çıkabilir. 😔
Daha hiç karşıma iş verenler tarafından öyle bişi denmedi