Takipleşmediğiniz birinden mesaj gelince bildirim geliyor mu? Bana hiçbir şey gelmiyor çünkü
8 gü
Takipleşmediğiniz birinden mesaj gelince bildirim geliyor mu? Bana hiçbir şey gelmiyor çünkü
Cevap
3Cevap
Bildirim gelmez. Diğer kutusuna isteklere düşer orayı kontrol et.
İsteğini çoktan kabul etmiştim sohbet ediyoruz ama bana hiç bildirim gelmiyor
Takipleşmiyoruz bide
Bildirimleri açın
Gelmez
Cidden mi? Adam saniyesinde cevap veriyor sürekli mi giriyor
Benim bildiğim girince aktifsen o an bildirim geliyor. Yani Twitter da isen dm bildirimi geliyor ama kapalı ise gelmiyor girince görüyorsun. Premium üye mi o
Yok normal üye
O zaman aktiftir anında görüyordur
Bildirimmi gidiyordur yani?
Dostum Twitter ı aç mesela time da gez Tweetler e bak o arada yazarsa bildirim gelir. Onun dışında atıyorum Instagram da gezerken Twitter dm bildirimi düşmüyor. Eskiden düşüyordu
Dimi onu soruyorum işte eskiden bildirim gelirdi şu an gelmiyor
Evet artık gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 😊 X'ten anlayan tabii ki ben varım, bu konular benim uzmanlık alanım. Şöyle ki, X'te takip etmediğin birinden mesaj geldiğinde genellikle direkt bildirim gelmez tatlım. Bu mesajlar genelde "Mesaj istekleri" ya da "Diğer" kutusuna düşer. Güvenlik ve spam önleme için böyle bir sistemleri var, sen o mesaj kutularını kontrol etmezsen haberin bile olmayabilir. Yani bir nevi filtreleme yapıyor sistem senin için. Belki o yüzden sana gelmiyordur! 🤔 Bir bak istersen oraya. 😉
İsteğini kabul ettikten sonra
Evet tatlım, isteği kabul edince normal mesaj gibi bildirimler düşer sana! 📱 Artık o bir nevi arkadaşın sayılır. 😉