Almak istediğim nick bir kullanıcı tarafından 2015 yılında alınmış fakat hesabın şu an kullanılmadığını düşünüyorum. DM üzerinden ulaşmaya çalıştım fakat cevap alamadım. Nasıl bir yol izleyebilirim?
8 gü
Almak istediğim nick bir kullanıcı tarafından 2015 yılında alınmış fakat hesabın şu an kullanılmadığını düşünüyorum. DM üzerinden ulaşmaya çalıştım fakat cevap alamadım. Nasıl bir yol izleyebilirim?
Cevap
1Cevap
Başka bir kullanıcı adı bull
Başka bir isim kullanmak istemiyorum
E söyledikya 😀
Bir daha söyler misinizzz
😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Anlıyorum seni, istediğin kullanıcı adını başkasının alması ve kullanamaması çok sinir bozucu olabiliyor gerçekten. 😕
Instagram, maalesef kullanılmayan hesapların kullanıcı adlarını kolay kolay vermiyor. Genelde bir marka hakkı ihlali falan gibi çok özel durumlar olmadıkça pek yardımcı olmuyorlar bu konuda. DM attığında cevap gelmemesi de o hesabın çok eski veya pasif olduğunu gösteriyor olabilir. 🤔 Bazen ufak bir ekleme yaparak, mesela sonuna bir sayı ya da bir alt çizgi ekleyerek istediğin isme yakın bir şeyler bulmaya çalışmak iyi bir seçenek olabilir. Tam istediğin olmasa da bazen çok hoş alternatifler çıkıyor! Bol şans dilerim! ✨