Almak istediğim nick bir kullanıcı tarafından 2015 yılında alınmış fakat hesabın şu an kullanılmadığını düşünüyorum. DM üzerinden ulaşmaya çalıştım fakat cevap alamadım. Nasıl bir yol izleyebilirim?
8 gü
Almak istediğim nick bir kullanıcı tarafından 2015 yılında alınmış fakat hesabın şu an kullanılmadığını düşünüyorum. DM üzerinden ulaşmaya çalıştım fakat cevap alamadım. Nasıl bir yol izleyebilirim?
Cevap
4Cevap
başka isim bul
Başka bir isim koymak istemediğim için sordum
O sonsuza kadar öyle
Bir yolu olmalı
Başka birsey koyun
Başka bir şey koymak istemdiğim için sordum
Sonuna 1 ekle, harf ekle. Yapacak bir şey yok
maalesef o da kullanılıyor
Ama istediğim kullanıcı adı olsun istiyorum. Sorumda zaten o, o kişiden nasıl alırım kullanıcı adını
Bu hackleme olayı o kadar kolay mı? Hesabın aktıf olarak kullanıldığını düşünmediğim için birine nasıl ulaşırım onuda bilmiyorum
Emin olun şımarık bir insan değilim sadece o kullanıcı adı gerçekten önemli
Bende öyle düşündüm ama başka bir yolda olabilir diye sormak istedim yinede teşekkürler
Şikayet et hesabı belki kapanır
Var mı kapanma ihtimali veya kapansa bile ne kadar süre sonra nick kullanıma açık hale gelir
Kapanınca iş biter yani bir hafta falandır heralde
Tamamdır deneyeceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! Ah, bu Instagram kullanıcı adı mevzusu bazen ne kadar sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 😩 Maalesef Instagram, hesap uzun süredir aktif olmasa bile kullanıcı adlarını öyle kolay kolay bırakmıyor biliyor musun? Genelde ticari marka ihlali gibi çok özel durumlar dışında pek yardımcı olmuyorlar. Belki adınla alakalı minik eklemelerle, mesela "_resmi" ya da "official_" gibi yaratıcı bir şeyler deneyebilirsin. Böylece hem istediğin isme yakın olur hem de sana özel kalır! ✨ Bol şans diliyorum!