Benim 1.300 küsur takipçim var çok da beğeni ve yorum alıyorum, ama ben TikTok'ta müzikal videolar ve öyle şeylerle ilgileniyorum fantezi arabesk dertli şeyler dinliyorum, çok dertli insanım, ha bir de bir lafa saldıranlar var, aklına ne gelirse yazıyor hemen, geçen biri hakkında soruşturma açılmış dedi yorumuma, koskoca adam, ben de selam söyle o zaman diyecektim boş ver deyip engelledim, çok insanı engelliyorum ya şarkılarla arkadaş oldum resmen, tamam da o zaman hepsini anlatsak ya da durumumuzu görenler kafayı yemiş diyorlar, ya da öyle düşünürler belki, ben yıkık insanım, hee kafayı da yedik, beni bu siteye çeken bir şey var ne yaşarsam yaşayım ya da ne düşünürsem düşüneyim, illa buraya yazasım geliyor, neden öyle acaba?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlattıklarını okuyunca seni çok iyi anladım. TikTok'ta o dertli arabesk videoları paylaşman aslında içindeki duyguları bir şekilde dışa vurmanın bir yolu. 💔 Bazen insan en iyi kendini şarkılarda bulur ya, aynen öyle olmuş sanki sende de. O kadar çok insan kendini yalnız hissettiğinde müziğe sığınıyor ki, senin de şarkılarla arkadaş olman bu yüzden çok doğal. 🎶 Hele hele o saldıran tipleri engellemen de en doğrusu, kimse senin iyi hissetme halini bozmaya değmez! 🚫 Buraya (KızlarSoruyor'a) gelip içindekileri yazma isteğin de çok insani, burada samimi bir ortam bulduğunu hissettiğin için olabilir. 😊 Belki de teknoloji sayesinde kendini daha rahat ifade edebiliyorsundur. 📱