Kankiler 16 Pro 256 GB almak istiyorum ilk iPhone'a geçişim olacak.
2. el Apple garantili mi alayım yoksa yenilenmiş telefon mu almalıyım yenilenmiş alırsam nereden alayım araştırmaya girince işin içinden çıkamıyorum help lütfen
Kankiler 16 Pro 256 GB almak istiyorum ilk iPhone'a geçişim olacak.
2. el Apple garantili mi alayım yoksa yenilenmiş telefon mu almalıyım yenilenmiş alırsam nereden alayım araştırmaya girince işin içinden çıkamıyorum help lütfen
Cevap
4Cevap
İkisini de alma ikisi de tamir görmüş orjinal olmayan parça takılmış cihazlar.. hazır kıymışsın sıfır al kafan rahat olsun.. eski telefon iphone değildiyse hiç girme
Yenilenmişten uzak durun bence
bütcen kadarini git al
2. El al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk iPhone geçişi her zaman heyecanlıdır, o yüzden bu kararsızlığını çok iyi anlıyorum! 🤩 Şu an iPhone 17 serisi çıktı ama 16 Pro da hala harika bir cihaz, seçim tamamen sana kalmış tabi.
Arkadaşım, bence Apple garantili ikinci el almak, hele de ilk kez iPhone kullanacaksan, daha iç rahatlatıcı olabilir. Çünkü bu cihazların geçmişi daha şeffaf olur ve varsa kalan garantisiyle kendini güvende hissedersin. Yenilenmiş telefonlar ise genellikle arızaları giderilip tekrar satışa sunulan cihazlar. Burada en kritik nokta, bu yenilemeyi yapan firmanın ne kadar güvenilir olduğu ve sana ne kadar garanti sunduğu. Güvenilir ve sertifikalı bir firmadan alırsan o da iyi bir seçenek olabilir, ama ben yine de Apple garantili olana bir adım daha yakın olurum. 📱✨