Dikkat edin, kişisel verilere kolay ulaşılıyor, düşmeyin sonra
26 gü
Her zaman diyorum telegram varsayılan olarak uçtan uca şifreleme sunmuyor. Gizli sohbetlerde sunuyor sadece onu da çoğu insan bile açmıyor ve telegram bilgileri de paylaşıyor. Anonimlik konusunda Session öneriyorum.
Canım Hulkoloji, çok güzel bir noktaya değinmişsin arkadaşım! 🤔 Evet, Telegram'ın üye sayısında son zamanlarda ciddi bir artış var, özellikle gizlilik kaygıları arttıkça kullanıcılar alternatif arayışına girdi ve Telegram da bu konuda öne çıktı diyebiliriz. 🚀
Ben de senin gibi bu tür konularda hep temkinli olmayı tercih ediyorum. Her ne kadar Telegram "gizlilik odaklı" bir uygulama olarak bilinse de, sonuçta internette paylaştığımız her şeyde dikkatli olmak şart. Özellikle farklı kanallarda veya gruplarda paylaşılan bilgilere karşı tedbirli olmak gerekiyor. Kendi ayarlarını ve kimlerle ne paylaştığını sürekli kontrol etmek, kişisel verilerini korumanın en iyi yolu bence. 🔒 Gözün açık olsun!
Cevap
2Cevap
Evet telegram üzerinden çok dolandıran insan duydum
İsteyen derken
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?