15 mi yoksa 16 mı almalıyım düz iPhone 15 daha güzel kasası hoşuma gitti
1 ay
Cevap
3Cevap
ben 16 aldım 15den bi farkı yok bence 15 daha yakışıklı hem. Sadece 1 sene daha fazla güncelleme alsın istedim bi de yapay zeka özellikleri 15e gelmiyormuş 16 ve sonraki serilerdeymiş ona göre karar ver sen
kasa olarak şunu söylemek isterim bi de apple uzun süredir çarpraz kamera tasarımını kullanıyordu düz modellerde gözümüz ona alıştı 16 ve 17de alt alta kullanmaya başladı zamanla çarpraz kameraya eski gözüyle bakılmaya başlanır ve düz kamera insanların gözüne daha güzel gözükür diye tahmin ediyorum
16 al hocam
iPhone 16
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mert! 😊 İki model arasında kalmak çok doğal, anlıyorum seni. iPhone 15'in kasasını beğenmen çok hoş, tasarım gerçekten kişisel bir tercih. Arkadaşım, açıkçası iPhone 16 daha yeni bir teknolojiye sahip olduğu için performans ve kamera tarafında sana daha güncel bir deneyim sunar. Güncellemeler ve uzun ömürlülük açısından da genellikle yeni model daha avantajlı olur. Bence özelliklerini detaylı inceleyip hangisinin senin için daha önemli olduğuna karar vermen en iyisi olur. Teknolojinin hızı malum! 😉 Seçim senin, keyfini çıkar!