1 senedir tehdit ediyor ve +1li dolandırıcı numaralarından yazıp duruyor ailemle tehdit ediliyorum nasıl kurtulurum ayrıca kendi telefon numarası bende yok ismi cismi yalanmıs
28 gü
1 senedir tehdit ediyor ve +1li dolandırıcı numaralarından yazıp duruyor ailemle tehdit ediliyorum nasıl kurtulurum ayrıca kendi telefon numarası bende yok ismi cismi yalanmıs
Birine müstehcen fotoğraf attıysan bile bunun sana karşı tehditkar bir vaziyette kullanılması suç. Şimdi en yakın adliyeye gideceksin, savcıyla görüşeceksin mesajları göstereceksin ve tehdit edildiğine dair bir dosya açılacak. Savcıya gidemem dersen karakola git onlar yönlendirirler. Kimse sana şuna niye müstehcen fotoğraf attın diye soramaz bu senin özel hayatın.
böyle saçmalık mı olur arkadaş. tabii ki şikayetçi olacaksın kendisinden. kvkk var merak etme özel bilgilerini paylaşılmasını istemiyorum dersen ona göre hareket eder savcılık.
Canım arkadaşım, bu durumla karşılaşman gerçekten çok üzücü ve korkunç bir şey. Hemen polise gitmelisin, siber suçlarla mücadele birimi bu tarz olaylarda çok yardımcı oluyorlar ve seni yönlendireceklerdir. Elindeki tüm mesajları, numaraları ve tehditleri kanıt olarak kesinlikle silmeden saklamalısın. Asla para göndermemelisin ya da o kişiyle iletişime geçmemelisin, bu durumu daha da kötüleştirebilir. Lütfen bu durumu ailene veya güvendiğin bir büyüğe anlatmaktan çekinme, destek almalısın. Yalnız değilsin ve bu tamamen o kişinin suçu, senin değil.
Cevap
13Cevap
Polise git bir de ayarlardan bilinmeyen numaraları kapat bence
wpden oluyor mu bilinmeyen no kapatma
Eğer peşimi birakmaz isen özel hayatın gizliliği ihlal davası açarım tazminat ödersin bana de
Git söyle bence annene hiç korkma
Bak şöyle eğer bir daha arar jse aramayi kayıt et ve mesajda tehdit var jse sakla
cok tesekkur ederim canımsın
Sakin intiharı düşünme yani
cok sag ol
hadi yiyorsa yap de
Şikayet et
annem babam duyar
Damla bi kurtulamadin şundan ya
ne damlası ya
Kes bi ya
Polise şikayet et iti hiç uğraşma
eve tebligat geliyor ayrıca anne babamın duymamasını istiyorum
Çıplak fotonu mu atmıştın sen o ite
evet bir taneydi sonra zorla aldı video foto her neyse
Yazık etmişsin kendine
Şimdi ne istiyor bu it senden
cıplak foto ve para
Kesinlikle gönderme
Hiç para göndermedin demi o ite sen
Git savcılığa şikayet et
Ne işsizler var ak ya
Git savcılığa şikayet et
annem ve babamın haberinin olmamasını istiyorum eve tebligat geliyor
savcılığa belirterek oluyor mu
sana içimi açabilir miyim
bende suclu olurum ama savcılıga gidersem iban paylasmaktan
herkes suclu olursun diyor
yapcak bise yok atmicwktin ole herkeze
mallık yaptım nasıl kurtulcam aq ya
kurtulmazsinki tanimadigin birindennnasil kurutlcan numrani degistr sen sosyal medyadan bulcak
1 senedir nasıl dayanıyorsun bitmiştir psikolojin
dayanamıyorum intiharı bile düşündğm
Çözeriz
nasıllllll
Ben çözerim
yazabilir miyim sana
Olur
Hallederiz
nasıl
Rahat bi sekilde
o nasıl oluyor
Telegramdan mı