Bugün neyi kurtardınız?

Sabah ekmek almaya çıktım çöpün yanına tam takım halinde bilgisayar koymuşlar. Klavye ve mouse dahil ama onların durumu çok kötüydü attım çöpe. PC, monitör ve hoparlörü aldım. Kasa çalışıyor kendi ekranıma taktım çünkü monitörün güç kablosu yok. Ama görüntü alamadım kendi ekranımda da bi ara daha detaylı bakacağım. Monitörün güç kablosu olmadığı için çalışıp çalışmadığını kontrol edemedim ama ona kablo bulurum bi ara, hoparlör ise biri kopmuş ve jack kısmı da kopmuş bantla tutturulmuştu. Onu lehim yaptım ve diğeri olmadığı için hem sağ hem sol ses kanalını tek buna verdim mecburen. Bir de temizledim hepsini. Hoparlör güzel çalışıyor. Bilenler bilir açınca her zaman bir uğultusu vardır o sesi duyunca eskilere gittim. Telefon çalacağı zaman önceden haber verir bu hoparlörler 😂😂 telefon çalmadan çalacağını anlardık. Kasada hard disk ve CD sürücü var harici ekran kartı, MSI anakart var. Yazılarını okuyamadım ama tahminimce 8 GB RAM var. Eğer görüntü almayı başarırsam ROM oyun emülatörü olarak kullanırım eski Street Fighter, Super Mario, Contra gibi eski oyunları oynamak için kullanırım 😂😂 tabi yeni nesil oyun konsolu kontrolcüsü alırım ama önce adam etmem lazım
Bugün neyi kurtardınız?
Bugün neyi kurtardınız?
Bugün neyi kurtardınız?
Güncellemeler
1 ay
Güncelleme yükleniyor... Güncelleme tamamlandı 😂 😂
Bugün neyi kurtardınız?