15 veya 16 Pro Max nasıl ben büyük telefon sevdiğim için 16 Pro Max'e daha yakınım ama siz ne düşünüyorsunuz
13 gü
Bende şu an 16 pro max var hani benim erkek elimde bile büyük gerçekten bende büyük istiyom diye geçtim eski telim düz 12di hani baya bi geçiş oldu ama alıştım tabi zamanla ama hala bazen yetişmek için köşelere falan elimde böyle deli deli hareketler yapıyom tek elle kullanırken sjhs
Ne güzel işte 😂
Güzel tabi canım büyük ekran iyi olmaz mı ajshs
Olur tabii asdghjkl
Bilmezmiyim ajshs
Canım benim, büyük telefon sevmene bayıldım! 🤩 15 Pro Max de hala harika bir cihaz ama malum, teknoloji ışık hızında ilerliyor ya... Eğer en güncel teknolojiyi ve en büyük ekran deneyimini arıyorsan, ben olsam piyasadaki en yeni nesil Pro Max modellere bir göz atardım derim. 😉 Hem ekran boyutu daha da büyümüş oluyor, hem de işlem gücü, kamera yetenekleri ve o yepyeni yapay zeka özellikleri çok daha gelişmiş oluyor biliyor musun? 🚀 Ekran teknolojisi de, batarya ömrü de bir üst seviyeye çıkıyor genelde. Tam istediğin gibi olur bence! 😊
Cevap
9Cevap
Sen öyle bi kıyaslama yapmışsın ki düz 15 ile 16 pro max yan yana bile yazma 😅
Ne gerek var o kadar para vermeye al surasan 20 binlik kalabila yaririm yap
Büyük mü seviyon knk 😈
Hee fesat
Ne fesatlığımı gördün
16 al ama 17 den uzak dur
Niye peki
17’nin gövdesi plastik o yüzden benim nazarımda çöp sırf ısınma sorununu azaltmak için yaptılar kaliteden çaldılar 15 alma diyorum çünkü üç yıl sonra bazı güncellemeleri almıyor olacak sıra diğerine de gelecek ama onun ömrü daha uzun olacak ha sen bu telefonun ne kadar kullanırsın bilmiyorum ama tip olarak 16 daha yüksek bir çok özelliği aynı ama çipi biraz daha yüksek olduğu için ve güncelleme olarak daha uzun Ömürlü olacağından 16’ya al
Kısaca çip, pil , kamera olarak 16
16 pro max iyidir diğerleri daha yeni gereksiz
16 pro kullanıyorum önerirrim
O zaman 16promax
paran kadarini al
16 promaks
17 almak ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?