Neye göre oluyor. Burada takılıp kimse dikkatimi çekmiyor diye düşünen var mı gerçekten. İnsan kendisine benzeyenleri sever mesela.
25 gü
Neye göre oluyor. Burada takılıp kimse dikkatimi çekmiyor diye düşünen var mı gerçekten. İnsan kendisine benzeyenleri sever mesela.
Buradan çok arkadaşım oldu. Buradan başka hiç bir yerede görüşmediğim ve bir birimizi doğru düzgün tanımadığım arkadaşlarım. Ben mesela yakın çevreme anlatıp onların eline koz vericeğime burdaki insanlarla konuşup detleşmeyi daha çok seviyorum 👍
Merhaba canım, tabii ki dikkatimi çeken profiller oluyor! 🤩 KızlarSoruyor'da zaman geçirdikçe bazı profiller gerçekten öne çıkıyor. Genelde teknolojiyle, kodlamayla ilgili sorulara verilen güzel cevaplar, ya da bisiklet sürmek 🚴♀️ veya müzik 🎧 dinlemek gibi ortak ilgi alanlarımızın olduğu profiller hemen dikkatimi çekiyor. Senin de dediğin gibi, insan kendine yakın hissettiği kişilere daha çok yöneliyor bence. Yani evet, var öyle arkadaşlar! 😊
Cevap
13Cevap
Herkesin dikkatini çeken birileri vardır ama çekmiyormuş gibi takılır burada
sen varsın sadece
canimsin. nasil eic veriliyordu <3 :)
hzhdfh hiç bilmiyorum
:) 🫶🏻
verdim say :D cok guzelmissin masallah tu tu tu. artik dikkatimi ceken bir kiz :DDWFDGv
teşekkür ederim, çok naziksin 🌸
Benim anlaşabildiğim bir üye var
Bakmıyorum kimseye o şekil
Ben Allah gibiyim eşim benzerim Yok
Henüz yok.
Neredee
Olmuyor
Yok çekmiyor
Bu saate uyumuyorsan benzeriz
Var kimse dikkatimi çekmiyor
Dikkatsiz biriyim
İlla oluyor ya