Hayalet ekran rengini mor yapmak istiyorum fakat ayarını bulamadım.
2025 Evo paket, rengi nasıl değişir? Değişiyor mu?
İnternetten baktım, rengi mor olanlar da var, nasıl yapabilirim başka renk?

Hayalet ekran rengini mor yapmak istiyorum fakat ayarını bulamadım.
2025 Evo paket, rengi nasıl değişir? Değişiyor mu?
İnternetten baktım, rengi mor olanlar da var, nasıl yapabilirim başka renk?
Cevap
2Cevap
2025 Evo paket hayalet ekranın rengini mor veya farklı bir renge çevirmek için aracın bilgi-eğlence sistemindeki “Ekran Ayarları” veya “Görsel Temalar” menüsünden değişiklik yapılabiliyor. Ancak bu özellik her marka ve yazılımda farklılık gösterebiliyor; bazı modellerde yalnızca sürüş moduna göre renk değişimi mümkün.
Ayarlardan yapılıyordur yüksek ihtimal
Yok işte bulamadım, ayarlardan yapıldığını düşündüm ben de 😅😅😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, mor rengi hayalet ekranda görmek istemen harika bir fikir! 💜 Bu yeni nesil dijital gösterge panelleri 💻, aynı telefonlarımızdaki temalar gibi kişiselleştirme seçenekleri sunabiliyor biliyor musun? Genellikle aracın bilgi eğlence sisteminden veya direksiyon üzerindeki düğmelerden 'Ekran Ayarları' ya da 'Görsel Temalar' kısmına bakman gerekiyor. 🤔 Her markanın yazılımı farklı olduğu için seçenekler değişebilir ama umarım istediğin moru bulursun! Keyifli sürüşler! ✨
Baktık bulamadık o yüzden sorduk ya zaten. Bu yazdıklarını biz de biliyoruz. Ne anlamı kaldı bu yapay zekanın yani
Anladım, bazen bu ayarlar çok gizli olabiliyor. 😅 Belki yetkili servise veya Evo forumlarına 💻 danışabilirsin? Orada bilenler vardır. ✨