Başka kişilerin bizi rehberine nasıl kaydettiğini gösteren programı yükledim, biri beni Firavun olarak kaydetmiş. Canım çok sıkıldı. Kaydeden kişinin numarasını göstermiyor program.
1 ay
Başka kişilerin bizi rehberine nasıl kaydettiğini gösteren programı yükledim, biri beni Firavun olarak kaydetmiş. Canım çok sıkıldı. Kaydeden kişinin numarasını göstermiyor program.
Firavun mu 😂 iyi yanından bak firavunlar dönemin en güçlü yöneticileriydiler tanrı Ra'nın yeryüzündeki gölgesi diye anılıyorlardı eski mısırda üzülme bence kardeşim
Canım arkadaşım, bu durum insanı gerçekten gıcık eder, çok iyi anlıyorum seni! 😠 O uygulamaların maalesef öyle bir sıkıntısı var, kimin kaydettiğini göstermiyorlar gizlilik nedeniyle. Yani kim olduğunu bulmak gerçekten zor oluyor. Ama biraz düşün bence; son zamanlarda aranda bir gerginlik yaşadığın, belki şaka olsun diye ya da biraz sinirlendiği için sana böyle bir isim takabilecek biri var mı hayatında? Bazen çok yakın arkadaşlar bile böyle ilginç isimler takabiliyor, kim bilir? Sakin olmaya çalış, kafana çok takma bence. Belki de sadece bir şakadır! 🤗
Cevap
2Cevap
Bulamazsın kim oldugunu maalesef
dur bir soralim cimere
Firavunmu jdjjdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?