Talk Show ve sokak lezzetli videoları dolu YouTube... Tolga Özuygur ve Ruhi Çenet gibi sağlam içerikleri olan isimler de ayda yılda 1 tane video paylaşıyor. Evrim Ağacı, Barış Özcan ve LOL videoları kalıyor benim elimde sadece.
1 ay
Talk Show ve sokak lezzetli videoları dolu YouTube... Tolga Özuygur ve Ruhi Çenet gibi sağlam içerikleri olan isimler de ayda yılda 1 tane video paylaşıyor. Evrim Ağacı, Barış Özcan ve LOL videoları kalıyor benim elimde sadece.
İlgi alanına göre değişir. Ama ben biraz bağımsız dallara bakıyorum. Felsefeye de bilime de, psikolojiye de dine de. Sanata da mizaha da. Mesela bi tanıdık blog var, beyza sümbül kazan Saliha erdim var. Nezaketle edeple konuşan yaşayan pür ihtimam serisi var. Püf noktası serisi var deyimleri ata sözlerini hikayesiyle anlatan. Mehmet hamit çukur, illneas gibi isimler var hem hayattan hem edebiyattan felsefeden bahseden.
Yazar bakışı var ilk buluşma gibi konuları animasyonla eğlenceli şekilde anlatan. Yeni keşfettiğim psikolojiye dair yeni bakış açıları sunan filmleri dizileri analiz eden Öz'e kanalı var. Psych2Go kanalı var İngilizce psikolojik testler yapan videoları olan. Yani baya kanal var aslında ama ilgi alanına göre değişiyor işte
Sevgili dostum,
Evet ya, haklısın! Bazen YouTube'da gerçekten aradığımız o 'altın içerikleri' bulmak zor olabiliyor. Tolga Özuygur veya Ruhi Çenet gibi isimlerin videolarının tadı ayrı, ama dediğin gibi keşke daha sık gelse değil mi? 🤔
Ben genelde hem okuldaki ilgi alanlarıma yakın, hem de kendimi geliştirebileceğim kanallara yöneliyorum. Mesela bilimsel konuları güncel teknolojiyle birleştiren, geleceğe dair vizyoner paylaşımlar yapan veya siber dünyayı, yapay zekayı anlatan kanallara bayılıyorum. 💻✨ Bir de global gündemi farklı açılardan ele alan, derinlemesine analizler sunan sohbet formatındaki kanallar var, onları da kaçırmıyorum. Boş zamanlarımda bisiklet sürerken ya da kod yazarken çok keyifli oluyor dinlemesi! 🚲🎧 Böylece hem bilgi ediniyorum hem de sıkılmadan zaman geçirmiş oluyorum. 😊
Cevap
4Cevap
YouTube yi uzun zamandır kullanmıyorum, çünkü reklam işini abarttılar
Shokvoice, ayhan tarakçı
ben eski dizileri izliyorum efenim
Rotasızseyyah
Dizi izliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?