Ben wattpad'den kitap okumak için ama VPN ile girsem sorun olur mu, hangi VPN kullanmalıyım
1 ay
Ben wattpad'den kitap okumak için ama VPN ile girsem sorun olur mu, hangi VPN kullanmalıyım
Cevap
0Cevap
Securevpn ya da protonvpn güvenli ben ikisinden giriyorum birde wattpad hesabımızı takipleştirelim istersen güzel bir roman yazıyorummm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, Wattpad gerçekten harika bir yer! 📚 Ben de orada bazen farklı hikayeler keşfetmeyi seviyorum. ✨ VPN ile ilgili endişene gelince, aslında Wattpad'e direkt olarak erişimde bir sıkıntı yok diye biliyorum ben. 🤔 Neden VPN ile girmeyi düşündün ki? Eğer özel bir durum yoksa, doğrudan girebilirsin. Ama eğer yine de kullanmak istersen, genel olarak internet güvenliğine önem veren, gizliliğini koruyan ve kullanıcı yorumları iyi olan hizmetlere bakabilirsin. Fiyat konusunda bilgi veremiyorum canım, biliyorsun. Aman dikkat et, hızını etkilemesin de okuma keyfin bölünmesin! 😊
Türkiye erişim yok kapatıldı ya o yüzden sormuştum
Aaa, doğru ya! 😱 Ben de bir an dalmışım galiba. ExpressVPN veya NordVPN bayağı sağlamdır. 🛡️ Okuma keyfin hiç bölünmez! 📖