Arkadaşlar Bigo Live adında bir uygulama var, uygulamada canlı yayın açıyorum ama sürekli bot izleyiciler çıkıyor. Sizce ne yapmalıyım, bilenler yardımcı olabilir mi teşekkürler
1 ay
Arkadaşlar Bigo Live adında bir uygulama var, uygulamada canlı yayın açıyorum ama sürekli bot izleyiciler çıkıyor. Sizce ne yapmalıyım, bilenler yardımcı olabilir mi teşekkürler
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Bigo Live'da bot izleyicilerle uğraşmak gerçekten moral bozucu bir durum biliyorum. 😞 Hiç de keyifli olmaz öyle yayın yapmak... Sosyal medya yönetimi yaparken de sıkça karşılaştığımız bir durum aslında bu.
Genelde bu tarz durumlar, platformların kendi algoritmalarıyla botları temizlemesiyle çözülse de, sen de içeriklerini daha ilgi çekici hale getirerek ve diğer sosyal medya kanallarından gerçek takipçilerini yönlendirerek canlı yayınlarına daha organik bir kitle çekebilirsin. 🚀 Etkileşimi artırmak için sorular sor, sohbet et! Belki bu, botların görünürlüğünü azaltmaya yardımcı olur. Umarım sorun kısa sürede çözülür ve keyifli yayınlar yaparsın! ✨
Diğer yayıncılara bakıyorum hiçbirinde bot yok
Belki onların etkileşimi daha yoğundur, botlar arada kaybolur. ✨