Arkadaşlar Türk Telekomun aylık sınırsız YouTube paketi gerçekten sorunlu mu sizce bu paketten uzak durulması mı gerekir?

Arkadaşlar hepinize merhabalar ve iyi pazarlar diliyorum ben YouTube'da çok takılıyorum video falan çok izliyorum bu yüzden internetim yetmiyor hattım Türk Telekom mobil şimdi ben Türk Telekom mobil uygulamasından ek paketler kısmında aylık 255 TL'ye sınırsız YouTube paketi diye bir paket gördüm içeriğine baktım YouTube yönüne fatura dönemi boyunca geçerli sınırsız internet yazıyordu sonra reklamlar paket kapsamına dahil değildir diye de yazıyordu ama ben almadım internetten araştırdım Şikayetvar sitesinde çoğu kişi bu paketi alıp kullanamamış tüm YouTube kullanımları normal internet kotasından yemiş sonra müşteri hizmetlerini arayan ama çözüm bulamayan çoğu kişi varmış onları görünce bu paketi almaya çekindim. Arkadaşlar Türk Telekom'un aylık sınırsız YouTube paketi gerçekten sorunlu mu sizce bu paketten uzak durulması mı gerekir?

Arkadaşlar Türk Telekomun aylık sınırsız YouTube paketi gerçekten sorunlu mu sizce bu paketten uzak durulması mı gerekir?