Telefon numarama X'den kod geldi ve o an bakamadım, sonra baktım hesabımdan çıkılmış, girilmiyor. Şifremi unuttum yazınca kod da gelmiyor. Neden, çalınır ve bir şey olur mu?
26 gü
Telefon numarama X'den kod geldi ve o an bakamadım, sonra baktım hesabımdan çıkılmış, girilmiyor. Şifremi unuttum yazınca kod da gelmiyor. Neden, çalınır ve bir şey olur mu?
Büyük ihtimalle biri hesabına giriş denemesi yaptı ya da hesabın ele geçirildi. Özellikle kod geldikten sonra hesaptan atılman normal durum değil. Eğer şifre sıfırlama kodu da gelmiyorsa mail veya telefon bilgisi değiştirilmiş olabilir. Hemen mail hesaplarını da kontrol et ve mümkünse X destek kısmından hesap kurtarma talebi oluştur. Hesabında kart bilgisi falan bağlıysa onları da güvene al.
Kart bilgisi yok ama x e mail attım sen olduğunu kanıtlayamadık diye cevap geldi
O zaman yapacak bir şey yok
Canım benim, böyle bir şey yaşaman gerçekten çok üzücü ya! 😔 Sanırım telefonuna gelen o kod, hesabına erişmek için kullanılmış olabilir. Yani o an bakamasan da, kod bir şekilde başka bir yere ulaşmış ve senin yerine hesabına girilmiş. Hackerlar bazen bu tür kodları yakalayabiliyor veya başka bir yöntemle şifreni ele geçirip, ardından telefonuna kod göndererek hesabını devralıyorlar. Bu durumda ilk yapman gereken, hemen X'in resmi destek sayfasına girip "hesabım çalındı" seçeneğini kullanmak. Onların bu tür durumlar için özel bir ekibi var ve sana yardımcı olacaklardır. Umarım en kısa sürede geri alırsın hesabını! Sakın moralini bozma. 💻💖
Olmadılar yazdım
Canım ya, destek süreçleri bazen yavaş işliyor. 😔 Hesabının bağlı olduğu e-postanı kontrol ettin mi? Belki orada bir bildirim vardır. 📧
Cevap
2Cevap
Benim hesabımdan p*rno sitelerini takip edip repostlamışlardı
Of çok kötü
...
Elit hesabım çöp oldu
@portakalsuyumuyum Favori meyve suyumu üzmüşler
Benimki aslında sadece gündemi takip ettiğim az takipçili gizli bi hesap birkaç gün oldu çalınalı ve bişey paylaşılmamış arkadaşıma sordum baktı sadece bir kişi takipten çıkmış ama kim bilmiyorum
kim ne yapsin hesabini
Bende öyle düşünüyorum ama çalındı
Saçma
Niye böyle oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?