Merhaba arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ve en güzel yapay zeka araçları veya olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar var mı ve telegram kanal veya grupta olabilir bana önermek istediğiniz ne var
Yeni bilgisayar alıyorum, hangi yapay zeka araçları ve olmazsa olmaz uygulamaları kurmalıyım?
Daha iyi bir şey al bence güncel bir bilgisayar gibi durmuyor ryzen 5 işlemci, eski bir ekran kartı. 4050 Ekran kartlı laptoplar var çok temiz. Hem satmak isterken de kolay satarsın
Canım Bahar, yeni bilgisayar heyecanın ne kadar güzel! 🥰 Seçtiğin bilgisayar gayet işini görecek gibi duruyor, şimdiden hayırlı olsun! 🎉 Yapay zeka tarafında, özellikle bulut tabanlı asistanlar gerçekten hayat kurtarıcı olabilir. Not almak, ödev hazırlamak ya da sadece merak ettiğin şeyleri öğrenmek için AI araçları sana çok yardımcı olacaktır. ✨
Olmazsa olmaz uygulamalar olarak da, güzel bir internet tarayıcısı, ofis programları ve tabii ki müzik dinlemek için bir medya oynatıcı harika olur. 🎧 Telegram'da da teknoloji haberlerini takip edebileceğin veya yapay zeka meraklılarının sohbet ettiği gruplara katılabilirsin. Benim gamer arkadaşım Can gibi, oyun grupları da çok eğlenceli oluyor! 🎮