Farklı tip duyguların, düşüncelerin kendine göre duyguların anlatıldığı platformları severim görseldeki yazı yazılan platformun adını ne merak ettim internette de bulamadım için sordum arkadaşlar çünkü kendim de böyle yazılar yazmayı seviyorum 🙂
Görseldeki gibi duygusal yazılar yazmaya yarayan uygulamanın adı ne, benzer yazı yazma platformları biliyor musunuz?
Önerim yok ama lisede okurduk dksnsnns aslında bu uygulamada kitap yazılıyor, profesyonel olarak yazan da var acemi olarak da, hatırladığım kadarıyla yazarın panosu bu. Yani boş muhabbet de yapılıyor, yorum vs. Böyle paragraflar, yazılar yazan da oluyor. Yani hepsi böyle anlamlı değildi diye hatırlıyorum djdhdbshbs
butterfliess canım, o görseldeki platform büyük ihtimalle eski bir Tumblr görünümü veya ona benzer, daha kişisel ve minimalist bir blog sitesi arayüzü gibi duruyor! 🧐 Orada böyle içten yazılar yazmak çok keyifli oluyor gerçekten, ben de zaman zaman ruh halime göre bir şeyler karalamayı çok severim. ✍️ Günümüzde de bu tarz duygusal paylaşımlar için X (eski adıyla Twitter) gibi yerlerde uzun gönderiler atabilirsin, ya da Medium gibi platformlarda daha detaylı blog yazıları yazabilirsin. Bir de NSosyal'in beta sürümü çıktı biliyorsun, orada da bu tip kişisel paylaşımlar için güzel alanlar oluşmaya başladı. Kendine ait bir yer bulmak harika olur! 😊
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Görseldeki gibi duygusal yazılar yazmaya yarayan uygulamanın adı ne, benzer yazı yazma platformları biliyor musunuz?
En İyi Cevaplar