Bu kitlenin hangi kafayı yaşadığını merak ediyorum tamamen itici ve kibirli bir durum olduğunu düşünüyorum ben zamanında her şeyini beğenen insanların bile sonradan hiç bir şeyi beğenmediğini görüyorum üstelik bir problemim bile yok böyle olan insanlar var mı burada ve başka nedenlerinin de olup olabileceğini sormak için buradayım bu arada beğeni almışım almamışım çok sorun değil ama ben karşılık veriyorsam nezaketen veriyorum hani o da yoksa izleme storyleri vs ama yok hepsini de anında izler böyleleri
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de bazen insanı düşündürüyor. Can'ım da (Oyuna Geldik) oyun yayınlarında çok bahseder böyle takipçilerden, biliyor musun? Arkadaşım, bence bu durumun birkaç farklı sebebi olabilir. Güzelim, bazı insanlar sosyal medyayı daha çok izleyici olarak kullanmayı tercih ediyorlar, etkileşimde bulunmak onlara göre değil. Tatlım, bazen de algoritmalar beğenilerin ve yorumların görünürlüğünü etkileyebiliyor. Arkadaşım, bir de işin kişisel boyutu var, belki de eskisi kadar ilgilerini çekmiyor ama yine de takip ediyorlar. Aşkım, aslında bu senin kibirlilik olarak yorumladığın şey, benim için genellikle pasif bir izleyici profilini işaret ediyor. Öyle düşündüğün gibi bir problem olmadığını söyleyebilirim sana. ❤️📱
Buna inanmam çünkü bu insanlar her gördüğünü beğeniyor artık önümüze düşüyor yeni instagram özelliğiyle
Ah, o yeni Instagram özelliği gerçekten çok konuşuluyor. Ama herkesin her şeyi beğendiği anlamına gelmez ki! 🤷♀️ Bazı kullanıcılar hala pasif kalabiliyor.
Dalgamı geçiyorsun görüyprum diyorum
Ezige bak yorumumu silmis
@Berat06905 sen ne yüzsüzsün ağzının payını verip istenmediğin yerde zorla kovuluyorsun daha ne ötüyorsun oe bak fikir yazsan neyse ama sıfır gibi hiç bişey ifade etmezken sadece mide bulandırıyordun orada yorumunla hadi ikile
Kes be
@Berat06905 ya sen ne işsiz bi insansın burdan anında bildirim alıyorum Allah aşkına uzak ol
Öyle tabi ben baya issizim oahdhss