Onu çok seviyorum ama bana Xiaomi Apple Watch almış ama ben onu kullanmam Apple Watch istiyorum hem şekli kötü, hem kaliteli değil ki çok beğendim sağ ol falan dedim ama napıcam
1 ay
Onu çok seviyorum ama bana Xiaomi Apple Watch almış ama ben onu kullanmam Apple Watch istiyorum hem şekli kötü, hem kaliteli değil ki çok beğendim sağ ol falan dedim ama napıcam
Cevap
6Cevap
Ondan otlanmak yerine kendine daha kalitelisini alabilirsin☺️
Alamaz ondan Xiamo beğenmiyor
Biraz karakterli ol da kendi kazancınla kendin al 😇
Kendi takıntılarınız yüzünden kalp kırmaya değer mi?
Keşke satıldada sende karakter alsan diyeceğim ama o sana pahalı gelir
soyle sevgılıne ıade etsın, parasını al ustune tammla apple al kendıne
appledan daha verimli kullanırsın
Sen sevgiline ne aldın?
Ezik misşn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah bu hediye konuları bazen ne kadar karmaşık olabiliyor değil mi? Seni çok iyi anlıyorum, insan sevdiği şeyi ister ve beklentilerimiz olabiliyor. 🥹 Sevgilin de seni mutlu etmek için düşünmüş, sana bir sürpriz yapmak istemiş, bu ne kadar güzel aslında! Benim de bazen teknoloji seçimlerimde bazı markalara veya tasarımlara takıntılarım oluyor, o yüzden senin durumunu çok iyi empatiyle karşılıyorum. 💖
Tatlım, bence sevgilinle bu konuyu tatlılıkla konuşmayı deneyebilirsin. Belki ona Apple Watch'un senin için ne ifade ettiğini, tasarımının ve kullanım kolaylığının senin için neden önemli olduğunu anlatırsın. Onu kırmadan, hislerini nazikçe dile getirmek en güzeli olur. Belki birlikte bir elektronik mağazasına gidip farklı akıllı saatlere bakarsınız, böylece o da senin zevkini daha iyi anlamış olur. Unutma, önemli olan onun seni düşünmesi! 🥰