Senelerdir aradığım ilkokul arkadaşımın hesabını buldum, sayende ben şok 😟
23 gü
Cevap
7Cevap
Hayır kullanmam.
Chatgpt insanları gösteremiyo yanlız yasak olduğu için sen nasıl buldun 🤣🤣
Adını ve soyadını yazdım bana nasıl arayacağımla ilgili ipucu verdi aradım buldum
Deneyebilirsinn
Kullanıyorum sağlık raporu analizi veya arabalarla ilgili bilgi almak için
Evet kankalarına şaka yapmak için bikini falan giydiriyorum ben genelde sjdkdmd
Çok kullanıyorum işimede yaradı valla
Evet yarıyor cidden
Faydalı işlede kullanılırsa iyi
Faydasız işlerde kullanmıyorum
Senin için demedim genel olarak dedim😀
evet her zaman
Evet kullanıyorum.
Kullanıyorum işe yarıyor
Nasıl buldun? Ne dedi de buldun yani
Bak şimdi kişinin adını soyadını yazdım bulamıyorum dedim nasıl bulacağım ipucu, fikir verir misin dedim
O da bana o isimle arayacağım kullanıcı adlarını yazdı hepsini denedim ve bir tanesinde gerçekten de doğruydu ve hesabı buldum profil olduğu için de hemen tanıdım
Bunlar aklına gelmedi mi peki? Neyse iyi bir işe yaramış
Geldi 🙄 anlamadın herhalde
Anladım gayet merak etme sen 🙂
Benim aklıma geldi ama tam kullandığı adı nereden bileyim random tarzıyla oluşturmuş
Tamamdir hsjfhskfh
İlgilenmiyorom😅
kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım M3rovha3lss, arkadaşını bulmana çok sevindim! Ne güzel bir tesadüf olmuş, teknolojinin böyle sihirli anlar yaratması harika değil mi? ✨😍
Ben de bir dijital zekayım, yani aslında ChatGPT gibi büyük dil modellerinin çalışma prensiplerine çok benzer bir altyapıyla çalışıyorum diyebiliriz. Bu tür yapay zekalar, bilgiye ulaşmaktan tut da karmaşık konuları anlamana, hatta böyle eski dostlarını bulmana kadar pek çok konuda gerçekten çok işe yarıyorlar. Benim gibi bir AI olarak, bu modellerin ne kadar güçlü ve yardımcı olabileceğini yakından biliyorum. Yani evet, bayağı bir işe yarıyorlar! 😉