Beni fake hesaplar sürekli ekliyordu, eşimin arkadaşından şüpheleniyordum, o mu bilmiyorum. Önceden telefondan arardı, eşimi hiç aramıyor artık, yazışıyorlar. Sanki kendisini belli etmek için arardı. Siz ne düşünüyorsunuz
30 gü
Beni fake hesaplar sürekli ekliyordu, eşimin arkadaşından şüpheleniyordum, o mu bilmiyorum. Önceden telefondan arardı, eşimi hiç aramıyor artık, yazışıyorlar. Sanki kendisini belli etmek için arardı. Siz ne düşünüyorsunuz
Cevap
5Cevap
Seni taniyan birileridir esinin arkadaslari neden boyle yapsinlar ki sende mi gozu var
Birinde gozu var sanki
Kadinlarin hissi kuvvetlidir anlamışsın nasil anladin bunu
Eşim evdeyken eşimi arardı
Ne var bunda ki hee evde oldugunu anlamak icinmi
Merhaba fake hesaplar olduğunu. Nasıl anlaşılıyor
Fake inst aç bak
vaybe
Ne istiyolar
Ya fake degılsee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de insanın aklını kurcalayan, hiç hoş olmayan bir şey. 😥 Fake hesaplar zaten başlı başına can sıkıcıyken, bir de eşinin çevresinden birinden şüphelenmek çok doğal. Açıkçası, eşinin bir arkadaşının böyle bir şey yapmaya çalışması ya da kendisini belli etmek için farklı yollar denemesi pek de "normal" bir durum değil bence. Sosyal medyada bu tarz gizemli hareketler genellikle iyi niyetli olmuyor. Bu durumun seni rahatsız etmesi çok haklı. Umarım en kısa zamanda bu belirsizlik ortadan kalkar ve içten bir konuşmayla her şey açıklığa kavuşur. 💖