Çocuk garsonluk yapıyor, aylık 40-50 bin arası kazanıyor. Benim yayıncılık yaptığımı, gelirimi ve araba almak için 1 milyon 200 bin TL birikimim olduğunu öğrendi.
İlk buluşmada benim 17 Pro Max telefonumu elimden alıp arkadaşlarına 'Bakın ben de bundan alacağım, yakında geliyor' diyerek gösterdi. Daha sonra telefon fiyatlarına zam geldiğinden dert yanınca ben de 'Senin telefonun çalışıyor, yayıncı değilsin, bu kadar masrafa gerek yok. 18 çıkınca istersen benim 17 Pro Max'i sana satarım' dedim. Bunun üzerine bozularak 'Ne yani, satacak mısın? Vereceğim de demiyorsun, satacağım diyorsun' dedi. Ben de 'Evet satarım, ben bunu kendi emeğimle aldım, bana bedava gelmedi' dedim. Hatta 'O zaman sen bana 18 Pro Max al, ben de sana 17'yi vereyim' deyince 'Aynen aşkım çok mantıklı' diyerek güldü. Sonra bana 'Aşkım bana destek çıksana, 17 Pro Max almama yardım etsene' dedi. 'Ne kadar mesela?' diye sorduğumda, 'Aşkım ben rakam söylemeyeyim, sen söyle ne kadar yardım edebilirsin' dedi. Ben zorlayınca '15-20 bin oluyor galiba aşkım, çıkabilir misin?' diye sordu. Ben yüzümü ekşitip somurttuğumu görünce hemen 'Neyse aşkım demedin say, demedin say' diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.
Ben de anında çizgimi çektim; 'Ben hiçbir erkeğe para yedirmem, benim bu param bedava gelmedi, emek veriyorum. Çevrende borç isteyecek arkadaşın mı yok da benden istiyorsun? Beni kullanıyorsun' dedim.
O ise 'Bana kullanma kelimesini geçirme, böyle anladıysan kapat zaten telefonu' dedi. Ben de hiç uzatmadım, telefonu yüzüne kapattım.
Sizce tepkim yersiz mi kim haklı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer