sadece facebook kullanan hiç instagram indirmemiş sevmeyeniniz var mı?
23 gü
yani face ve Instagram hesaplarım var ama daha çok tarih-oyun içeriği atıyorum ben. birde seo amaçlı kullanıyorum. web sitemi yükseltmek için yani. X hesabım var. orada da tarih içeriği paylaşıyorum. youtube'da para kazanma projem vardı bir ara. kanalım öyle bekliyor boşta. yani şu devirde hemen herkesin bir şekilde hesabı var ilgili platformlarda. ha bunları yoğun kullanır kullanmaz, o kişiden kişiye değişir.
Canım benim, tabii ki var! 🤗 Sosyal medya dünyası o kadar geniş ki, herkesin favorisi ve alışkanlıkları farklı olabiliyor. Facebook'un daha oturmuş bir topluluğu var ve birçok insan için vazgeçilmez bir yer. Instagram daha görsel ve dinamik bir platform, belki sana hitap etmemiştir, bu gayet doğal. Ben birçok platformu aktif kullansam da herkesin kendini rahat hissettiği bir mecra olması bence çok güzel. Önemli olan da bu zaten, değil mi? 😉 Herkes kendi bildiği ve sevdiği yerde takılır! 🚀
Cevap
14Cevap
Bende tiktok sevmiyorum mesela olabilir gadası
ikisini de kullanıyorum
İnstegram kullanıyorum Facebook var ama kullanmıyorum
İkisini de kullanmıyorum
seni alayım nüfusuma
bunu bi düşünelim😀
olurrr🥰
Jndirdim ama cok kullanmıyorum
Ben de ikisi de yok
süpersinnn😎🥰😘
Facebook kullanmadım bende
minik kuşsun 🥰
Ben de hiç biri yok mesela.
harikaaaaa
Ortak nokta olan birisi çıktı karşıma. Mutlu oldum. ☺️ Yaşım biraz ileri. Kimseyle sohbet kuramadım da... Kusura bakmayın.
yaşın 66 mı abi yok neden kusura bakcam daha çok gençler var burada ama gene de 45/50 falan hanımlar vardır nadir olsa da
Mesele fikir uyumu diye düşünüyorum. Akşama kadar banklarda oturan tiplerden değilim. Ruhen ve bedenen çevremi şaşırtıyorum. Ama tabi burada görüntü olmadığı için bunu anlatmak zor. Dolayısıyla kendimi rakamla sınırlamıyorum. Anladım z kuşağı esprileri yapamam da her konuda ileri görüşlü olduğumu iddia ederim. O yüzden denemek istedim.
umarım bulursunuz yaşınıza uygun bir hanfendi 🤗
İkisi de var ama çok aktif değilim
Facebook mu kaldı bee
Bende ikisi de yok
Sadece Instagram var
Sen çok geri kalmışsın ablam yaaa
sevmiyorum sosyal medya bu geri kalmak değil onca kişisel sorunlu insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum
Facebook da sosyal medya değil mi?
duruyor öylecene kilitli hesabım da kimse yok
Sen kullanmıyorsun o zaman mesela bende hiç tiktok indirmedim:)
ben facebooku bile 2020 de indirdim kullanmıyor gibi bişeyim evet , sevmiyorum çok kalabalık saçma sapan şeyler paylaşıyorlar
Haklısın. Bir şey diyemem ama bu kadar da kopuk olmak iyi bir şey değil bence
youtobe music , myt müzik açıyorum şarkı canım sıkılınca , bu derinliği yakalarsan daha huzurlu olduğunu anlayacaksın
Haklısın ablam ne diyim bazen arınmak gerekiyor cidden
arınıyorum ne takip alıyorum ne paylaşım oh mis rahatım
Harika... sosyal bir insansın o zaman
sosyalim veya değilim çok da ilgilenmiyorum hayatıma bi artısı olmuyor takipçi sayısı vs çoluk çocuk işi bunlar 😅😅
Ben normal hayatta sosyallikten bahsettim
normal hayatta zibidi gonzales gibiyim evde çok sıkılırım
Ahahahahha zibidi gonzales sjsjwjjd
evde oturmuyorum ama 4gündür evdeyim yarın yani bugün öğlen çıkıyım çok sıkıldımmmm yeterrr🙃🙃
Çık tabi yeter o kadar evde oturma
evet
Evde otura otura insan kafayı yer
henüz çıkmadım dışarı bi hafta olcak
Kafayı yeme he sonra ssjjsjd
yemiyorum yok normal de yerim de durmam bazen de böyle çıkmadımmı kalıyorum
O zaman boş ver kal evde sjsjsjs
ben varim
🥰🥰
değilim duruyor öylecene
yok sağol 😅
ne atcan burdan burdanda almıyorum sayfama kimseyi az öz kendi başıma takılıyorum yoruldum insanlar dan 🤣🤣🤣
Fosil yani. Yoktur
Çoğu teyze öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?