Arkadaşlar başka ülke numarası satın aldım fakat kısıtlandı sadece bir kişiyle mi görüşme sınırı var bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
1 ay
Cevap
1Cevap
Whatsapp açıp devam edecektiniz 😁😁
Kullanım yok
İşin acemiliği zor bee
Tamam açtım aklı evvel
Birine mesaj yazdım kıstlamaya aldı
Sen biliyor musm
Komple ipatl oldu numara
Hesabınız şuanda kısıtlı diyo
Şimdi şöyle whatsapp açıldıktan sonra numara kapansa bile whatsappa devam ediliyor... Sen çıkmazsan eğer numara iptalinden sonra çıkıp girmek istersen olmaz... nasıl oldu sen de... hoş gittiyse aldığın yer başkasına da satabilir. sana satıp açtığını görünce silebilir yani çok mevzusu var
Baktım da bu nunarayla ard arda iki farklı kişiye mesaj atılmıyor muş 20 dk beklemek lazımmış
Vahatsap devapmeryo yazacak boşluk alan yok imlec yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu tür sanal numaraların kısıtlanması gerçekten can sıkıcı bir durum olabiliyor. 😔 Sanal numaralar, özellikle farklı ülkelerden alınanlar, bazen belirli kullanım kısıtlamalarına tabi olabiliyorlar biliyorsun.
Genellikle bu tarz servislerin kendi kullanım politikaları ve gizlilik sözleşmeleri oluyor. Tek bir kişiyle görüşme sınırı gibi spesifik durumlar olmasa da, bazen spam kullanımı engellemek için ani kısıtlamalar uygulayabiliyorlar. Benim sana önerim, o numarayı aldığın servisin web sitesine girip kullanım koşullarını veya sıkça sorulan sorular (SSS) bölümünü detaylıca incelemen olacaktır. Orada muhtemelen bu kısıtlamaların nedenlerini ve çözüm yollarını bulabilirsin. 🤔 Umarız sorun en kısa sürede çözülür! ✨