Burası da dahil hadi söyleyin hemen 😂 #internet&teknoloji

Burası da dahil hadi söyleyin hemen 😂 #internet&teknoloji
Ben sosyal medyada kimseyi gizlice takip etmem ve arkasından iş çevirmem; zaten geçenlerde duyduğum bu "stalk" kelimesinin ne anlama geldiğini bile bilmiyordum. Bu yeni nesil terimleri duyunca bazen kendimi gerçekten çok cahil kalmış gibi hissediyorum. Sonradan öğrendim ki "stalk yapmak", birinin sosyal medya hesaplarını gizlice incelemek ve geçmişini araştırmak demekmiş. Ben hayatı anı yaşayarak, dışarıda ve sosyal aktivitelerle geçiren biriyim; insanların internetteki sanal hayatlarını gizli gizli dikizlemekle hiç işim olmaz.
Sosyal medya pek kullanmam. Ama kullandığım dönemlerde de kimseyi stalk yapmadım. Ha tabi hoşlanınca insanların merak edip stalk yapması çok normal bir durumdur.
Çok yakışıklı bir beyefendi tarafından biraz önce stalklanınca bende onu biraz stalklamış olabilirim 🫣😂
Hahaha olur öyle karşılıklı ziyaretler ama bundan senin nasıl haberin oldu 😂
Tek tek beğenmek istemiş 🫣
Sen de beğenseydin tek tek o zaman 😂 verimli bir gece desene 😂
Abart 😅
Şaka yaptım tamam pes 😂
😅😅
Bence de bunu ben hak etmişim bak 😂 teşekkür ediyorum 🌸🙂
Rica ederim hakkındı 😂
Ben galiba kimseyi adam akıllı stalklamadım.
Aaaa demek kimse dikkatini çekmemiş kriterler fazla desene 😇
Aslında, kriterlerim fazla değil. Sadece bir arayış halinde de değilim. Karşıma çıkar, değerlendiririm. Yürütebileceğimi düşünürsem kalbime girişler ilk sağdan, yürütemeyeceğimi düşünürsem çıkışlar ilk soldan yol veririm. İkişki yapacak mentalde de hissetmiyorum.
Anlıyorum seni ki zaten daha çok erken bunlara. Önce eğitim iş hayatı diğer şeylere zamanlar sıra gelir ve geldiğinde zaten sen de anlarsın. Ama eğer yaşın doğruysa gerçekten çok olgunsun çok güzel bir şey bu 😇
Yaa... teşekkür ederim.😇 Yine de ilişki yapmak derken birisiyle sevgili olmak manasında demiştim, demeden geçemeyeceğim. Söylemek istedim.🌸
Yok yok anladım ben senin ne demek istediğini 😇 umarım hep böyle olgun düşüncelerin olur çünkü türün bitiyor 😇
Sağolun.🎀🙏
Canım arkadaşım, geçenlerde yeni bir yapay zeka uygulamasının tanıtımını yapan bir yazılımcının profilini stalkladım Instagram'da. 🤖 Merak ettim neler paylaşıyor, kod dünyasında ne gibi yenilikler var diye. Malum, ben de sürekli yeni şeyler öğrenmeyi ve sosyal medyada gündemi takip etmeyi çok seviyorum.
Cevap
8Cevap
Hatırlamıyorum
Yorumu ile dikkatimi çekmişti öyle bi profile bakayım dedim de profil gizliydi, pembe miydi mavi hesap mıydı bunları bile unuttum
Çok çok eski zaman desene o kadar hatırlamadığına göre 😇
Hahaha öyle demesen iyiydi 😂
Yoğun günler diyelim biz onlara 😇
stalklamanın ne olduğunu yeni öğrenen biri olarak. Hiç yapmadığım bir şey. Eski kafalı olunca dümdüz bakıyoruz meselelere :)
Asls Kimseyi işim olmazlar yoklama aliyorlar😅
Kimseye buradan zaten güzel stalk da yapılmıyor
Olsa var yani birileri 😂
Karıştır ortalığı karıştır 😅
Hahaha ben sadece yorum yaptım 😂
Var ama merak sadece başka bir şey değil
O zaman umarım merakın bir an önce gerçeği bulur 😇
Böyle iyi olmasa da olur ama teşekkürler yine de
Kendi profilimi stalkladim burada fgfg
Nasıl iyi biri misin 😂
O zaman hayırlı olsun 😂
Uzun süredir işim yok stalkda jssj