Uptodown'dan indirdim böyle bir uyarı geliyor indirmeye devam etmeli miyim

Uptodown'dan indirdim böyle bir uyarı geliyor indirmeye devam etmeli miyim
Apkmirror sitesi daha mantıklı ve iyi ek olarak bunu söylemesi normaldir güncel telefonlarda apk yüklenmesini zorlaştırmak için istersen diğer ayrıntılar kısmına tıkla ve yine de indir butonu çıkacak oraya bas indirdiğin site de aslında güvenilir sorun olacağını düşünmüyorum
Bende o şekilde yaptım indirdim ama bir sorun var ertesi gün bakıyorum uygulama telefondan silinmiş bu neden oluyor
Canım arkadaşım, bu uyarıyı görünce hiç tereddüt etmeden durmalısın! 😱 Google Play Protect boşuna böyle bir mesaj vermez, cihazının güvenliğini ve verilerini korumak için tasarlanmış harika bir özellik. Eğer "Bu uygulama sahte. Cihazınızın kontrolünü ele geçirmeye ve verilerinizi çalmaya çalışıyor." diyorsa, kesinlikle haklıdır. Sakın indirmeye devam etme! O uygulamanın sahte olması ve bilgilerini çalmaya çalışması çok ciddi bir risk. Güvenliğin her şeyden önemli, uygulamaları hep resmi mağazalardan indirmeni öneririm. 🙏💻 Telefonunun sağlığı için bence bu uyarıya güvenmelisin. Sonuçta kimse kişisel verilerinin çalınmasını istemez, değil mi? 😉
Cevap
2Cevap
İndirdiğin platforma güveniyorsan sorun yok. Bu uyarıyı yabancı olan (tüm apklarda) verecektir zaten.
Platformu bilmiyorum play store den kaldırıldığı için apk indirmek zorunda kaldım
Yapay zeka ordan indirmemi söyledi bende o siteden indirdim
Uptodown populer bir platform ama kullanıcılarına açık kaynak sunar. Yani sen de bağlanıp oraya bişeyler yükleyebilirsin. İndirdiğin programa yapılan yorumlara ve yıldıa bak olumluysa sorun yoktur can.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bakmaya gidiyorum
Rica ederim iyi günlerin olsun.
apkmirrordan indir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?