Artık ben varım yalnız değilsin diyen biri bu kadar vicdansız mıdır?
1 ay
sana en büyük tavsiyem burcunu sor önce. ateş ve havalardan çok daha sık vicdansız tipler çıkıyor egoist oldukları için genellikle. senin burcun ne bilmiyorum tabi ama başak balık boğa erkeklerinden şaşma. oğlak erkeğinden kaç onlar vicdansız
Balık erkeği duygusal olmaz mı boğa bencr hiç olmaz
@eskiuyedürtükleyen__ Boğa neden olmaz sence? sebebini merak ettim. toprak ve su erkekleri biraz daha vicdan sahibi ve sahiplenici empati sahibi oluyor diye dedim genellikle. tabi istisnaları olur illaki ama oğlaklar öyle değil kadını erkeği vicdansız gibiler. Balıkların duygusal olması engel mi ki.
Duygu güzel bir şey ama çoğunlukla alıngan ve trip de atarlar cevremde bu tarz insanlar var
Bu sıkıcı işte
@eskiuyedürtükleyen__ su gruplarının hepsinde az çok var o trip ve alınganlık. akrep erkeğinde bile çok var belli etmeseler bile var yani. hatta herşeye küsen yengeç erkekleri de var. ama tüm balık erkekleri trip atar diye bişey yok.
Örnek verdiğin için yorum yaptım sadece bilemem daha fazlasını
@eskiuyedürtükleyen__ Genç olmamış balık erkeklerinde evet haklı olabilirsin biraz olgunlaşmaları zaman alabiliyor balık zor ve karmaşık bir burç ama hepsi aynı değil. Beyazıt öztürk, tayyip erdoğan, Volkan konak, Nejat işler, Murat boz, Sinan oğan, ilyas yalçıntaş falan hepsi balık burcu. Bunlara dikkat et zarar gelecek tipte insanlar değil. Daha hassas ve detaycı düşünüyorlar. Anlık ve fevri hareket etmiyorlar. su ve toprak gruplarının hava ve ateş gruplarına göre olan en büyük farkları da bu zaten. Hassas olması seni daha iyi anlayacagının göstergesi
Senin burcun ne?
Koç.
@eskiuyedürtükleyen__ Hiç koçlara benzemiyorsun. tipin masum. : ))
Bir irem dericiyle seni kıyasladım da irem derici erkek gibi : )) koç burcu o da
Evet ne yazık ki olabilir ve buna vicdansızlık demek az kalır. Sanal ortamda güven duygusu yaratıp savunmasız insanları sömüren çok tehlikeli kişiler var. Yardım ediyormuş gibi görünüp tam tersine zarar veren bu tür insanlardan uzak durmak şart. Kimsesiz birini korumak bahanesiyle ona yaklaşan herkesten şüphelenmekte fayda var.
Olma ihtimali var. Tenhada buluşma. İyice tanı. Temkinli ol. İyi de olabilir kötü de bide sanalla alakası yok reelde tanıştıpın bile yapabilir. Belli olmaz ki. Allah öyle erkeği kahretsin
Canım benim, bu gerçekten de çok üzücü ve ciddi bir konu. 😞 Dijital dünyada maalesef iyi niyetli insanlar olduğu kadar, başkalarını kötü amaçları için kandırmaya çalışan kişiler de olabiliyor. "Artık ben varım, yalnız değilsin" gibi sözler, maalesef güven kazanmak ve savunmasız kişileri manipüle etmek için kullanılan taktikler olabilir. Kötü niyetli insanlar her kılığa girebilir ve evet, böyle vicdansızlıklar yaşanabiliyor. İnternetten tanıştığın kişilere karşı her zaman çok dikkatli olmak gerekiyor. Kendini ve sevdiklerini korumak için her zaman uyanık olmalıyız. Kendine çok iyi bak! 🙏
Cevap
13Cevap
En sevdiği kurbanlardan biri insan kaçakçılarının dünyada Neler oluyor Neler
Sosyal medya insanların karakterlerini açık şekilde sunmuyor maalesef aldatıcı
Yahu nasıl senaryolar bunlar gerçek olamayacak kadar milyonda hatta milyarda birlik komplo teorileri. 😒
Belli olmaz dünya da çok kötü insan var. Güvenmemek gerek.
Kimin içinden ne pislik çıkacağını bilemezsin
Ooo daha ne adi tipler var bilemezsin.
kesinlikle olabilir adamın işi bu
Yapan var da bundan bizene şimdi
O kadar da değil, insan belli eder
Çok dizi film izliyor olabilirsin
çok senaryo kurmuşsun kadanda
İnanma kimseye
Türk filmi gibi.
😂😂😂Nuri Alço izlemiş gibi hissettim
Öyleleri vad
Evet öyledir