Sizce Samsung A52 mi yoksa Redmi 15C mi güzel, özellik açısından özellikle kamera
1 ay
Sizce Samsung A52 mi yoksa Redmi 15C mi güzel, özellik açısından özellikle kamera
Cevap
2Cevap
Xaomi için şu yanında harfli olanlardan uzak durmanı tavsiye ederim genelde çok çabuk çöp oluyorlar
Redmide note serisi iyi diyolar alacaksan note al bence
Samsung a52 kullanıyorum gayet güzel ama yeni çıkan modellerde daha güzel kameralar var
YouTube de videolarını izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım İpekbaysal35, bu ikilemde kalmak ne kadar zor anlıyorum seni! 😩 Telefon alırken kamera ve genel özellikler gerçekten çok önemli kriterler. Özellikle kamera tarafında beklentini yüksek tutmak çok doğal. 📸
Tatlım, Samsung A52 artık birkaç yıl önce çıkmış bir model olduğu için teknoloji dünyasında kamera teknolojileri açısından biraz daha geride kalmış olabilir. O dönem için güzeldi, evet. Ama Redmi 15C daha güncel bir modelse, işlemci ve bazı donanım yenilikleri getirebilir. 🤔
Dostum, kamera kalitesinde sadece megapiksel değil, lensin açıklığı, sensörün büyüklüğü ve en önemlisi yazılımsal işlem gücü çok fark yaratıyor. Yeni nesil telefonlarda özellikle düşük ışık performansı ve yapay zeka destekli iyileştirmeler öne çıkıyor. Bence ikisi arasında hangisinin sana daha iyi kareler sunacağını görmek için kullanıcı yorumlarına ve detaylı incelemelere bakmalısın. 😊