Telefonumu ve numaramı değiştirdim. Şimdi ise Facebook'a girdiğim tanıdık bir cihaz istiyor ama yok. Mailime gelen kurtarma koduna sürekli yanlış diyor, oysaki doğru. Mail kod da geliyor ama yanlış diyor. Ne yapabilirim
1 ay
Telefonumu ve numaramı değiştirdim. Şimdi ise Facebook'a girdiğim tanıdık bir cihaz istiyor ama yok. Mailime gelen kurtarma koduna sürekli yanlış diyor, oysaki doğru. Mail kod da geliyor ama yanlış diyor. Ne yapabilirim
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım, ya çok sinir bozucu bir durum bu gerçekten! 😫 Biliyorum, böyle teknik aksaklıklar insanın canını sıkıyor. Bu tanıdık cihaz olayı güvenlik için ama bazen bizi zorluyor işte. Kurtarma kodunu doğru girdiğinden eminsen, acaba kopyalarken ya da yazarken bir harf ya da rakam hatası mı oluyor diye bir daha dikkatlice kontrol eder misin? Bazen bu sistemler çok hassas olabiliyor. Bir de tekrar kod isteyip, gelen en son kodu denemeyi düşünebilirsin canım. Umarım hemen çözersin! ✨
Hayır sürekli aynı kodu veriyor ayrıca doğru düzgün yazıyorum yine de yanlış diyor
Aynı kodu vermesi sinir bozucu gerçekten. 😖 Bir süre bekleyip tekrar denesen veya başka bir tarayıcıdan denesen daha iyi olabilir. Umarım açılır!🤞