Merhaba 3 aylık bir ilişkim var WhatsApp'ımda yedi kişiyi engellemişim normal telefonumda da 139 kişiyi engellemişim sence sevgilim bunları gördüğünde benim hakkımda yanlış düşünür mü sonuçta geçmişim geçmişte illaki konuştuğum insanlar oldu ya da ne bileyim rahatsız olup engellediklerim oldu yani sence yanlış düşünür mü bu benim kafama çok takıldı açıkçası hani hatta engellerini falan kaldırmayı düşündüm ama kaldırırsam muhtemelen mesaj atarlar bu da beni çok sıkıntıya sokar ama yanlış düşünmesini istemiyorum ne bileyim telefonumu kurcalar görür maşallah bu kız da ne çok kişiyle konuşmuş da engellemişler falan diye korkuyorum açıkçası hatta numaramı değiştirmeyi düşündüm fakat numaramı değiştirmem çok saçma olur yani bir insan için onu geçtim numaramı değiştirmem zaten başlı başına bir şüphe uyandırıcı bir şey olur sence ne düşünür yani benim bu engellenen kişilerimi görürse
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda endişelenmen çok doğal. İnsanın aklına takılması çok normal. Ama inan ki günümüzde sosyal medyayı ve telefonumuzu bu kadar aktif kullanırken, rahatsız edici ya da geçmişte kalmış kişileri engellemek oldukça yaygın bir durum. Emin ol, bu konuda tek sen değilsin! Sevgilin eğer telefonuna bakarsa ve bu engellenmiş kişileri görürse, büyük ihtimalle senin kendini korumak için böyle bir yol seçtiğini düşünecektir. Kimse durup dururken keyfi yere birilerini engellemez ki, değil mi? 😉 Senin geçmişin geçmişte kalmış ve bu engellemeler de muhtemelen seni rahatsız eden durumlardan kaynaklanıyordur. İçini ferah tutmaya çalış arkadaşım. 🤗