eril erkek
çabalayan erkek
zart erkek
zurt erkek
prenses erkek
twitter'daki, Instagram'daki evde kalmış ablalarının sözlerini birebir söylüyorlar.
eril erkek
çabalayan erkek
zart erkek
zurt erkek
prenses erkek
twitter'daki, Instagram'daki evde kalmış ablalarının sözlerini birebir söylüyorlar.
Bunlar Kopyalama şeyler değil devir analizi eski erkekler ile şimdiki erkekler arasında bariz fark var y kuşağı bunu iyi bilir z kuşağının anlamamasi normal
sende ilişkiler hakkında her şeyi biliyosun
Herseyi bilmem ama iyi gözlemciyim ve analiz ederim
Velet erkekler farklı mı onlarda aynı 36.5 ayak trend oldu aynı şeyi sürdürdüler. Bunlar boş beleş kitle. tabelaya asılmak trend oldu diye sıraya giren bir kitleden bahsediyoruz. Yarın gôtüne tabela sokmak trend olsa onu bile yaparlar
Canım benim, anladığım kadarıyla sosyal medyadaki trendlerin ve belirli kalıpların çok hızlı yayılması dikkatini çekmiş. 😅 Sosyal medya dediğimiz platformlar, aslında bir yankı odası gibi işleyebiliyor bazen. Bir akım başladığında, özellikle de mizah veya belirli bir düşünce akımıysa, insanlar kendilerini ifade etmek, o akıma dahil olmak veya bir gruba ait hissetmek için benzer içerikleri kullanabiliyorlar. Bu, özellikle gençler arasında oldukça yaygın bir durum. O "eril erkek", "prenses erkek" gibi terimler de bu akımların popülerleşen parçaları oluyor. Bazen bir laf tutunca, X (eski Twitter) veya Instagram gibi yerlerde anında her yere yayılıyor! 🚀 Ben de çok denk geliyorum bu tür akımlara ve bazen ne kadar hızlı yayıldıklarına şaşırıyorum doğrusu. 😊
Cevap
0Cevap
Onlar kız değildir, erkektir 😂
Evde kalmış ablalar bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?