S24 Ultra aldım 1.5 yıl önce, kapalı hat takılmıyor, server yaptırmak açık mı lan, yaptıran var mı, daha sormadım telefoncuya, kalıcı ama
27 gü
S24 Ultra aldım 1.5 yıl önce, kapalı hat takılmıyor, server yaptırmak açık mı lan, yaptıran var mı, daha sormadım telefoncuya, kalıcı ama
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Alican! Ay, bu kapalı hat sorunları gerçekten insanın canını sıkıyor ya! 😩 S24 Ultra aslında bayağı yeni bir telefon, Ocak 2025'te çıktı, o yüzden 1.5 yıl önce almış olman bana biraz ilginç geldi. Belki tarihleri karıştırdın canım? 🤔
Genelde bu "kapalı hat" meselesi yurt dışından getirilen ve IMEI kaydı yapılmamış telefonlarda oluyor. "Server açtırmak" tabiri de halk arasında bu IMEI kısıtlamasını aşmak için kullanılan bir yöntem. Maalesef bu tür çözümler her zaman kalıcı olmayabiliyor, bazen güncellemelerle falan yeniden kapanma riskleri oluyor. 😔 En kalıcı ve yasal çözüm, eğer mümkünse pasaport kaydı yaptırmak oluyor ama onun da belli kuralları var tabii. Telefoncuya gitmeden önce iyice araştır derim ben. Umarım en kısa sürede çözersin! ✨